Web Analytics
More
    Reklāma

    Pie Google for Nonprofits iespējām tiek arī bezpeļņas organizācijas Latvijā

    Jaunākie raksti

    Ar mērķi padarīt digitālos rīkus krietni pieejamākus tieši bezpeļņas organizācijām, Google jau kādu laiku piedāvā pakalpojumu Google for Nonprofits. Ar šādu iespēju aplaimotas arī bezpeļņas organizācijas Latvijā.

    Google for Nonprofits pakalpojums bezpeļņas organizācijām šobrīd ir pieejams 67 valstīs. Risinājums ietver piekļuvi bezmaksas rīkiem, kas ļauj ātrāk un efektīvāk strādāt, sasniegt plašāku auditoriju un piesaistīt vairāk atbalstītāju bezpeļņas organizāciju centieniem un rīkotajām kampaņām. Katru nedēļu Google saņem vairāk nekā 1000 jaunu pieteikumu no organizācijām visā pasaulē, kas vēlas izmantot kādu no Google digitālajiem rīkiem. Pagājušajā mēnesī Google for Nonprofits izmantotāju pulciņam pievienojās vēl desmit valstis.

    Reklāma

    Avots: Google

    Google for Nonprofits pakalpojumus izmanto arī Lietuvā esošā Tīringa skola, kas koncentrējas uz digitālo prasmju attīstību 5. – 12. klašu skolēniem. Izmantojot Google rīku G Suite, palielināta gan efektivitāte, gan elastīgums. Google Calendar un Google Meet pakalpojumi atvieglojuši attālināta darba veikšanu. Ar Google Docs krietni samazināts e-pastu skaits starp darbiniekiem un brīvprātīgajiem. Savukārt Google Drive padara informācijas uzglabāšanu krietni strukturētāku.

    Daudzi, ja ne visi no šiem minētajiem Google risinājumiem, mums ir pazīstami un dažus pat esam izmantojuši. Tomēr organizāciju līmenī šo rīku lietošana ir drusku jāpielāgo, lai ieguvēji būtu visi iesaistītie. Tādā ziņā apsveicami, ka Google nāk pretī un piedāvā bezpeļņas organizācijām pielāgotus bezmaksas digitālos rīkus, gan arī sniedz padomu to efektīvākā izmantošanā.

    Kas attiecas uz Latvijas bezpeļņas organizācijām – arī tās jau tikušas pie Google for Nonprofits iespējām. Šobrīd bezmaksas lietošanai pieejami tādi risinājumi kā: G Suite, Google Ad Grants, YouTube Nonprofit programm un Google Earth Outreach/Google Maps platform.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma