Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford F-150” elektriskais pikaps nonāks pārdošanā 2022. gadā

    Jaunākie raksti

    Autobūves milzis “Ford” jau vairākus gadus sola elektrisko versiju savam ārkārtīgi populārajam pikapam “F-150”. Kompānija tagad paziņojusi, ka “F-150” elektriskā versija gaidāma 2022.gada vidū. Katru gadu ASV vien tiek pārdoti vairāk nekā 800 tūkstoši “F-150” eksemplāru un šis modelis “Ford” kasē katru gadu ienes vairāk nekā 40 miljardus dolāru. Salīdzinājumam, vislabāk pārdotais auto Eiropā ir “Volkswagen Golf” un tā pārdošanas apjomi svārstās ap pusmiljonu automašīnu katru gadu.

    “Ford” pārstāvji gan nav snieguši plašāku informāciju par topošo elektrisko versiju. Kompānijas pārstāvis Džims Fārlijs intervijā medijam “CNBC” pastāstīja tikai to, ka 2022.gadā tiks prezentēts “Ford Transit” kravas busa elektriskā versija. Noprotams, ka 2022.gads “Ford” kompānijai solās būt interesants un svarīgs.

    “F-150” elektriskās versijas nonākšana tidzniecībā 2022.gadā nozīmē, ka konkurenti apsteigs “Ford”, jo daudz apspriesta “Tesla Cybertruck”, kā arī “Hummer” elektroauto tiks prezentēti jau 2021.gada beigās. “Ford” pēdējos gados veicis nopietnas investīcijas elektroauto attīstībā, kā pēdējo izziņojot sadarbību ar “Volkswagen” elektroauto ražošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma