Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” izziņo ID.3 elektroauto piegāžu laiku

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” beidzot officiāli izziņojis sava jaunās paaudzes elektroauto ID.3 piegādes. Klienti lielākajā daļā Eiropas valstu jau no 17.jūnija varēs veikt pirmās iemaksas jaunajai automašīnai, savukārt ID.3 piegādes sāksies septembrī. Klientiem būs divas iespējas – vai nu saņemt mašīnu pēc iespējas ātrāk, vai pagaidīt un tikt pie sava auto nedaudz vēlāk.

    Iepriekš ziņots, ka “Volkswagen” bijušas nopietnas problēmas ar šī auto programmatūru. Paši pirmie saražotie ID.3 nebūs pieejami ar atsevišķām “App Connect” un “Heads-up” displeja funkcijām, kuras bija plānotas. Šīs funkcijas parādīsies vēlāk ar bezmaksas programmatūras atjauninājumu, taču tās jau uzreiz būs pieejamas mašīnās, kuras tiks saražotas vēlāk.

    Ar laiku plānotas trīs dažādas ID.3 konfigurācijas, taču pirmie 30 tūkstoši auto jeb “First Edition” versija tiks aprīkota ar 58 kWh bateriju. Ražotājs sola, ka ar vienu uzlādi būs iespējams veikt vairāk nekā 400 kilometrus. “First Edition” bāzes versija maksās nedaudz zem 40 tūkstošiem eiro, savukārt dārgāko versiju cenas tuvosies 50 tūkstošiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    konģeniāli
    12.06.2020 14:41

    divas iespējas – vai nu saņemt mašīnu pēc iespējas ātrāk, vai pagaidīt un tikt pie sava auto nedaudz vēlāk.
     
    trešā iespēja – pagaidīt vēl mazliet un saņemt auto vēl vēlāk.

    Ikars
    12.06.2020 15:23
    Reply to  konģeniāli

    Un varbūt vēl biš pagaidīt līdz Berlīnes Gigafactory sāk laist ārā Model Y

    Ikars
    12.06.2020 15:17

    Un VW nebūs kauns izlaist pirmo partiju ar nepabeigtu softu?
    Varbūt viņi arī grib spēlēties kā Tesla ar OTA uzlabojumiem padarīt auto funkcionālāku tikai ar saukli: mēs nolažojām, bet re jūs tagad variet pievienot telefonu un hed up displejs ar pēkšņi sāk darboties.

    Janis Liepins
    12.06.2020 15:36
    Reply to  Māris Bergs

    Kautkad stipri pasen VW man atbildēja, ka viņi ražojot auto un par aprīkojumu neatbildot. Lai ejot pie stock mgnetolas ražotāj (tad tas bija Blaupunkt). Nekas īpaši nav mainījies padsmit gadu laikā…..

    Eggy Mega
    14.06.2020 23:43
    Reply to  Māris Bergs

    Patērētāju sabiedrībā visam ir viens iemesls – nauda.

    Reklāma