Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps ziņos par nepieciešamību lietot sejas masku transportā

    Jaunākie raksti

    Kopš 8. jūnija daudzās pasaules valstīts Google Maps spēj sniegt ļoti noderīgu informāciju sabiedriskā transporta lietotājiem un ceļotājiem, kura saistīta ar attiecīgajiem sabiedrības veselības ieteikumiem un ierobežojumiem.

    Kā zināms, tad daudzās pasaules valstīs sabiedriskajā transportā ir jālieto sejas maskas, kas ir viens no jaunievedumiem Google Maps lietotnē, kura tagad ziņos par masku lietošanas nepieciešamību publiskajā transportā. Kā arī ērti sekot līdz tā noslodzei noteiktos dienas laikos.

    Reklāma

    Tāpat Google parūpējusies par ļoti noderīgu informāciju šķērsojot valstu robežas. Tātad izvēloties savu galamērķi, Maps lietotne jau pašā sākumā ziņos ar kādiem ierobežojumiem jārēķinās brauciena laikā, kā arī uz robežas un galamērķi, sniedzot iespēju un ieteikumus sagatavoties dažādām lietām. Šobrīd šī iespēja gan attiecas uz ASV, Kanādas un Meksikas robežām, taču pakalpojums tiks papildināts.

    Trešā iespēja ir saistīta tieši ar medicīnas iestādēm, kad cilvēks izvēlējies tās par savu galamērķi. Google Maps ziņos par iepriekš veicamajiem sagatavošanās darbiem, lai cilvēks tiktu pieņemts pie ārsta nevis atraidīts. Kopumā jaunās iespējas ir patiešām noderīgas šajā koronavīrusa pandēmijas laikā.

    Gribot negribot rodas jautājums par to, kā Google iegūst šādu informāciju. Tātad tā tiek iegūta no valstu oficiālo iestāžu mājaslapām, kā arī kur pašas valstis ir sniegušas šādu informāciju kompānijai. Papildus ir iespējams arī personīgi iesniegt šo informāciju. Latvijā šāda veida informācija gan vēl nav pieejama, bet tā tiek papildināta iespēju robežās.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma