Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārtrauks iBooks Author un iTunes U servisus

    Jaunākie raksti

    Kompānija Apple oficiālajos paziņojumos norādījusi, ka 2 servisi – iBooks Author un iTunes U – drīzumā pārtrauks savu darbību.

    Pieņemu, ka ikdienas lietotājam un pat aktīvam Apple produktu pazinējam šie servisi varētu neko neizteikt, jo es pats pavisam nejauši uzzināju par šo iTunes U pakalpojumu, kurš saistīts ar dažādu mācību materiālu pieejamību. iBooks Author nosaukums runā pats par sevi, un tas bijis rīks rakstniekiem un skolotājiem, lai ērti veidotu dažādus rakstiskos un vizuālos materiālus.

    Šis publicētājiem paredzētais serviss savu darbu pārtrauks jau šī gada 1. jūlijā, un Apple tā vietā aicina pāriet uz Pages servisu. iTunes U vēl darbosies līdz 2021. gada mācību semestra beigām, un tā vietā kompānija iesaka lietot Apple Classroom un Schoolwork servisus. Lēmums par veco pakalpojumu un to atbalsta izbeigšanu saistīts ar tendenču maiņām un jaunajiem produktiem, jo šie vienkārši laika gaitā zaudējuši savu aktualitāti.

    Jāatzīmē, ka iBooks Author dienas gaismu ieraudzīja 2012. gadā, kas neliekas tik sen, bet acīmredzot 8 gadu periods ir pietiekams pakalpojuma dzīves ciklam no rašanās līdz pārtraukšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma