Web Analytics
More
    Reklāma

    Bang & Olufsen uzsākt sadarbību ar Xbox, gaidāmi speciāli aksesuāri

    Jaunākie raksti

    Dāņu elektronikas uzņēmums Bang & Olufsen, kurš specializējas augstas kvalitātes skaļruņu un austiņu radīšanā, paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar Microsoft Xbox, radot speciāli paredzētu produktu sēriju Xbox spēļu konsolei.

    Tā kā spēļu nozare ir strauji attīstījusies pēdējos gados, un tajā varam novērot visa vecuma un dzimuma pārstāvjus, šī ir lieliska iespēja radīt speciālus aksesuārus tieši videospēļu cienītājiem, lai pie augstajām video kvalitātēm klāt nāktu lieliska skaņa. Sadarbības mērķis ir veidot speciālus “Designed for Xbox” produktus kā austiņas un skaļruņus, kuri ļautu baudīt kvalitatīvu skaņu spēlēšanas laikā. Piemēram, speciālas austiņas varētu ņemt līdzi ceļojumos, lai izbaudītu ierasto spēlēšanu kā mājās.

    Reklāma

    Šie aksesuāri noteikti nebūs lēti, jo Bang & Olufsen piedāvā premium segmenta produkciju par attiecīgo cenu, taču šis noteikti būs labs papildinājums tieši Xbox aksesuāru pārdošanas apjomiem, kā arī pašai dāņu kompānijai. Sagaidāms, ka ierīces varētu tikt izlaistas kopā ar gaidāmo Xbox Series X ap Ziemassvētkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma