Web Analytics
More
    Reklāma

    Tuvojas Intel 8. paaudzes Coffee Lake procesoru ēras beigas

    Jaunākie raksti

    Intel izziņojis datumus, kad vairs nebūs pieejami Intel 8. paaudzes Coffee Lake procesori. Coffee Lake procesori šobrīd iegājuši tā saucamajā end of life fāzē, kas nozīmē, ka palikuši vien daži mēneši, lai šos procesorus vēl paspētu iegādāties.

    Zināms, ka ražotāji vairs nevarēs iegādāties Coffee Lake procesorus datoru komplektēšanai pēc 18. decembra, bet veikalos pircējiem procesori pieejami vairs nebūs no 2021. gada 4. jūnija.

    Reklāma

    Coffee Lake procesori tika izziņoti 2017. gada oktobrī, tie atnesa galddatoros lielāku kodolu skaitu procesoram (i3 kļuva par četru kodolu procesoru, i5 un i7 kļuva par sešu kodolu procesoriem), kā arī tiek izmantots tikai DDR4 RAM.

    8. paaudzes Coffee Lake procesori šobrīd visai draudzīgi sadzīvo kopā ar 9. un pat 10. paaudzes Intel Comet Lake procesoriem, jo tie ir uzskatāmi par Coffee Lake atjauninājumu, nevis jaunas paaudzes procesoriem.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.06.2020 21:32

    A ko, datoru ražotāji jāstimulē uz jaunāko komponenšu izmantošanu. Parastajiem lietotājiem internetveikalu krājumos vēl gadiem ilgi ir pieejami vecāku paaudžu proči ja gadījumā rodas vajadzība apgreidot uz jaudīgāku konkrētās paaudzes procesoru

    no name
    05.06.2020 22:49

    Intel Core i7-8700 kurš dateksā joprojām maksā 360 ebreji
    kuram izplatītājam sūtīt atpakaļ to musoru? ražotājam? ja vieņiem nolitavās simtiem vienību?
     
     
     

    Last edited 3 years ago by no name
    Reklāma