Web Analytics
More
    Reklāma

    Būs iespējams ērtāk izmantot drošības atslēgas Google kontam uz iPhone

    Jaunākie raksti

    Dažādas fiziskās drošības atslēgas varbūt nav tā lieta, ko ikdienas cilvēks savā dzīvē un darbā izmanto, taču tā ir vēl viena iespēja kā pasargāt savus datus no nevēlamām acīm. Šo speciālo ierīču lietošana saistās ar zibatmiņas lieluma ierīces pieslēgšanu datoram, taču to iespējams savienot arī ar mobilo tālruni.

    Apple paplašināja drošības atslēgu izmantošanas iespējas iPhone telefonos jau 2019.decembrī, taču Google pakalpojumu gadījumā bija jālejupielādē papildus speciāla lietotne Smart Lock App, kura šo procesu noteikti nepadarīja ērtu un pievilcīgu lietotājam. Taču no jūnija sākuma Google ir palaidusi speciālo Advanced Protection Program, kura, izmantojot iOS iespējas, ļauj drošības atslēgas uzreiz autentificēt Google kontam.

    Reklāma

    Pieejami dažādi veidi kā to izdarīt:

    • Izmantot NFC bezkontakta savienošanās iespējas, kādas piemēram ir Titan Security Key, to vienkārši pieliekot iPhone aizmugurē, kad nepieciešams;
    • Pieslēgt speciālo ierīci Lightning spraudnim;
    • Izmantot USB-C atslēgas uz iPad.
    Avots: Google

    Lai ieslēgtu šāda veida autentificēšanas iespēju uz savām iOS ierīcēm, jādodas Settings – Passwords & Accounts, attiecīgi pievienojot Google kontu.

    Kāda ir jūsu pieredze ar šādu drošības ierīču lietošanu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma