Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņojusi USB Type-C Titan Security Key

    Jaunākie raksti

    Google izziņojusi fizisku divu faktoru pieteikšanās (2FA) atslēgu USB Type-C Titan Security Key, kas tapusi sadarbībā ar Yubico. Šo USB Type-C 2FA atslēgu varēsi izmantot kopā ar Android viedtālruņiem, Chrome OS ierīcēm, Windows un pat macOS datoriem.

    Ar Titan Security Key varēsi piekļūt Google, Coinbase, Facebook, Github, Twitter, Stripe, Salesforce, 1Password un citiem saviem lietotāju kontiem. USB Titan Security Key cena ir visai demokrātiska – atslēgas cena ir vien 40 dolāri, kamēr Yubico visai līdzīgus produktus piedāvā cenā līdz pat 70 dolāriem.

    Reklāma

    Kas īsti ir divfaktoru autentifikācija? Tā ir vēl viens aizsardzības līmenis tavam kontam, kas darbojas pēc paroles ievadīšanas. Divfaktoru autentifikācija parasti tiek realizēta ar viedtālruņa palīdzību (paziņojums ekrānā, lietotnes ģenerēts sešu ciparu kods, SMS u.tml.) kā vienu reizi izmantojama papildu parole. Tāpat divfaktoru autentifikācija var būt arī fiziska, datorā ievietojama USB atslēga, bet šis ir visai rets risinājums privātiem lietotājiem, jo divfaktoru autentifikācijas USB atslēga maksā gana dārgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pats
    17.10.2019 16:19

    Ja nav NFC tad stipri pa dārgu! SoloKey tad ir daudz labāka alternatīva.
    https://solokeys.com/
    Solo Tap(nfc) USB-C $40.00 un Solo USB-C $25.00

    KKTK
    17.10.2019 20:01

    Es nevaru iedomāties, kā nodrillēsies ports, visu laiku iekšā un ārā štepselējot. Kur nu vēl iespēja neuzmanīgi nolauzt to štruntu.

    Igors
    18.10.2019 01:16
    Reply to  KKTK

    Man ir Yubico jau gadus 6 nekas nedrillējas nekas nelūst

    Reklāma