Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Phone III 12 GB RAM versijā pabijis Geekbench

    Jaunākie raksti

    ASUS jau kādu laiku gatavo ROG Phone III spēlēm paredzēto viedtālruni, jo iepriekšējās divas ROG Phone sērijas bija ļoti veiksmīgas. Tiek ziņots, ka ROG Phone III ar modeļa kodu I003DD jau parādījies Geekbench sintētiskās veiktspējas testos un arī izgājis Wi-Fi Alliance sertifikācijas procesu. Geekbench dati parāda, ka ROG Phone III I003DD ticis pie 12 GB RAM.

    Parasti šāda informācija par viesošanos veiktspējas testos norāda uz viedtālruņa izziņošanas strauju tuvošanos. Pagājušajā gadā ROG Phone II tika izziņots jūlijā.

    Reklāma

    Iepriekš bija zināms, ka ROG Phone III saņems 8 GB RAM versiju. Visticamāk, ROG Phone III būs pieejams gan 8 GB RAM, gan arī 12 GB RAM versijās.

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda, ka ASUS gatavojas izziņot ROG Phone III tikai tad, kad būs pieejams Snapdragon 865 Plus procesors. Jau pagājušajā gadā Qualcomm ar Snapdragon 855 rīkojās līdzīgi, izveidojot Snapdragon 855 Plus procesoru, kas ir aptuveni 15% ātrāks par parasto Snapdragon 855 versiju.

    Arī pagājušajā gadā Snapdragon 855 Plus modeļa pirmais izmantotājs bija ASUS ar ROG Phone II. Starp citu, ROG Phone II vēl šī gada pirmajos mēnešos ieņēma pirmo vietu veiktspējas testos, bet jau marta statistikā Snapdragon 865 procesora viedtālruņi apsteidza Snapdragon 855.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma