Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung viedpulksteņi saņēmuši roku mazgāšanas lietotni

    Jaunākie raksti

    Šajā koronavīrusa laikā varbūt kāda rokas jau ir jēlas no pārlieku lielas mazgāšanas, taču viens no pretvīrusa ieročiem ir tieši šāda rīcība, kurai talkā nāk mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Proti, Samsung saviem viedpulksteņiem piedāvā speciālu lietotni Hand Wash.

    Angliskais nosaukums jau runā pats par sevi, un speciālā viedpulksteņu lietotne ir pavisam vienkāršs taimeris ar noteiktu intervālu. Tās ir 5 sekundes ziepju uzklāšanai un 20 sekundes aktīvai roku mazgāšanai. Šis laiks ir balstīts uz dažādiem zinātniskajiem pētījumiem. Tā kā Samsung Galaxy sērijas pulksteņi ir ūdensdroši, nav jāuztraucas par ūdens plūsmu uz tā, kamēr cītīgi seko laika atskaitei.

    Reklāma

    Protams, neiztikt bez iknedēļas apkopojumiem par roku mazgāšanu, jo tā tas mūsdienās vienkārši ir. Lietotne pati ik pēc 2 stundām atgādinās par nepieciešamību nomazgāt rokas, taču iespējams izveidot savus noteiktos režīmus. Optimālais roku mazgāšanas skaits dienā ir noteikts no 6 līdz 10 reizēm, kurās neietilpst to mazgāšana pēc labierīcību apmeklēšanas.

    Avots: Samsung

    Samsung viedpulksteņu modeļi, kuriem pieejama šī lietotne:

    • Gear S3;
    • Gear Sports;
    • Galaxy Watch;
    • Galaxy Watch Active;
    • Galaxy Watch Active2.
    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Noricsons
    04.06.2020 23:22

    uz nerviem kritīs , nepietiek ar izkustēšanos

    Reklāma