Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāk nekā 3000 Lego klucīšu un Lamborghini Sián superauto ir gatavs

    Jaunākie raksti

    Plastmasas klucīšu eksperti Lego gatavojas papildināt savu auto parku ar ekskluzīvā Lamborghini Sián FKP 37 modeli, kurš būs veidots no 3 696 gabaliem.

    Konstruējamā automašīna Lego mājaslapā un veikalos ir pieejama no 1. jūnija, un šis modelis ir proporcijā 1/8 no īstās automašīnas. Kā jau ierasts, Lego dizaineri ir piestrādājuši pie detaļām, jo atsevišķi tiek salikts speciālais V12 hibrīdmotors, kā arī iekšējais dizains. Tāpat mini modelis ir aprīkots ar durvīm, kuras ceļas uz augšu un nedrīkst aizmirst par salonu. Lego Lamborghini Sián būs iespējams gan stūrēt, gan arī pārslēgt 8 ātrumu pārnesumkārbu. Nedrīkst aizmirst par zelta diskiem, tie izskatās vistuvāk oriģinālam. Katrs īpašnieks saņems arī speciālu kodu, ar kura palīdzību būs iespējams tikt pie vēl neatklāta bonusa.

    Reklāma

    Avots: autoblog

    Tas viss būs iepakots atbilstoši zaļas krāsas iepakojumā, uz kura attēlots Lamborghini logo. Oriģinālais Sián modelis iznāks vien 63 eksemplāros, tāpēc tas būs ļoti ekskluzīvs, kura cena vēl nav atklāta, taču tā noteikti būs ar vairākām nullēm. Lego mašīnas cena ir 379,99 EUR, un izskatās, ka šo iespējams pasūtīt arī uz Latviju. Tā izmēri ir visai iespadīgi – 60 cm garumā, 25 cm platumā un 13 cm augstumā.

    Avots: autoblog
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.06.2020 23:05

    Prieks, ka esat pamanījuši LEGO centienus uzrunāt pieaugušo auditoriju. Šis izskatās, ka būs labāks modelis par iepriekš izlaistajiem Porsche 911 GT3 RS un Bugatti Chiron.

    Reklāma