Web Analytics
More
    Reklāma

    Netatmo piedāvā novērošanas kameru ar iebūvētu sirēnu

    Jaunākie raksti

    Viedierīču ražotājs Netatmo no 9. jūnija sāks piedāvāt uzlabotu ārtelpu novērošanas kameru, kura būs aprīkota ar 105 dB skaļu sirēnu, lai tādējādi ziņotu nevēlamiem viesiem, ka tie ir pamanīti.

    Netatmo piedāvājumā jau ir speciāla novērošanas kamera, taču iepriekšpārdošanā pieejams jauns modelis ar iebūvētu sirēnu. Sirēnas iedarbināšana notiks manuāli, kad lietotājs savā Netatmo lietonē saņems paziņojumu par kustību novērošanas zonā, un tad atliks nospiest signāla pogu. Speciālos paziņojumus iespējams pielāgot, piemēram, uzlikt šādu iespēju noteiktām vietām apkārt teritorijai, lai nesanāk tā, ka sirēna tiek iedarbināta ik reizi, kad kāds cilvēks parādās tuvu mājai.

    Reklāma

    Avots: Netatmo

    Viedā kamera ir spējīga atšķirt cilvēkus, mašīnas un dzīvniekus. Tāpat tai ir 15 metru redzamība tumsā, kā arī iebūvēts apgaismojums. Tā ir spējīga noteikt kustību 20 metru attālumā, kā arī, protams, ir izturība pret dažādiem laikapstākļiem. Kameras izšķirtspēja ir labāka kā jaunākajiem Apple portatīvajiem datoriem – 1080p.

    Vienas novērošanas kameras cena ir 349,99 EUR, bet bez sirēnas aprīkotā izmaksās 299,99 EUR. To iespējams savienot arī ar Dropbox, lai spētu ierakstīt garākus video, un tie pēcāk būtu ērti pieejami. Netatmo produkts sadarbosies ar visiem populārajiem vadības asistentiem – Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rodo
    02.06.2020 12:07

    Jau gadus 3 kā stāv uzlikta. Baigā štelle! Glīti atpazīst auto/cilvēkus/zvērus un var zonas konfigurēt, nāk notifikācijas ērtas un ar kalpo kā parasts prožektors āra. Vienīgais mīnuss, neliels, bet tomēr – vajag wifi, nav GSM moduļa. Bet tas tā. Ja kādam vajag kameru un prožektoru, iesaku. Vai ir jēga no sirēnas, nedomāju, bet katram jau savs. Lai gan atpazīst cilvēku no suņa, bet anyway ir gluki, cik nu tas intelekts tur ir iekodēts iekšā, līdz super ideālam ir vēl kur augt.

    Pičs
    03.06.2020 09:54
    Reply to  rodo

    Vienīgais mīnuss ir cena nevis GSM :)

    Andris
    02.06.2020 19:16

    Man arī ir parastais modelis bez sirēnas. Lietoju jau vairāk kā gadu. Uzstādīt elementāri, pievieno 220 un pieskrūvē pie sienas un lieta darīta. To kad vajag Wifi neredzu kā problēmu, drīzāk tas ir pluss, nevajag nekādu papildus vēl vadus vilkt. Patīk arī tas, ka kamerai ir sava atmiņa un tajos momentos, kad kaut kas ir fiksēts, tie saglabājas kameras atmiņā, nedēļas garumā video saglabājas. Nu ja sanāk daudz kustēties gar kameru, tad būs materiāls varbūt par divām dienām. Labi ir arī tas, ka šī kamera neizskatās pēc novērošanas kametas, bet gan vairāk pēc āra lampas. Cilvēki, kas nezina, domā, ka pie mājas ir vienkārši lukturis piekabināts. Kā mīnusi var minēt tomēr to 1080 izšķirtspēju, jo laikam tas dzinulus, kas tos video sataisa, nu īpaši kvalitatīts nav. Jā tā skatās, tad saulainā dienā auto numuru, kurš stāv līdz 10m no kameras, skaidri saskatīt nevar. Gribētos tomēr kvalitatīvāku bildi. Pat ja tas samazinātu pieejamo video vēsturi uz pāris dienām, tas tomēr būtu daudz labāk. Jo jebkurā gadījumā, ja kaut kas tiek fiksēts, ko gribas saglabāt to var ielādēt tel. vai datorā.

    Vikija
    29.07.2020 11:17

    Liels pluss ir arī, ka ražotājs piedāvā bezmaksas aplikācijas uzturēšanu, nav papildus nekas jāpiemaksā.

    Reklāma