Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus un McLaren pārtrauc sadarbību viedtālruņu izveidē

    Jaunākie raksti

    Oficiāli paziņots, ka OnePlus un McLaren pārtraukuši sadarbību, tātad vairs neredzēsim OnePlus McLaren edition viedtālruņus. Par sadarbības pārtraukšanu jau tika baumots iepriekš, jo OnePlus vairs netika parādīts kā McLaren Formula 1 partneris.

    Nav gan zināms, kāds tieši bijis iemesls, lai OnePlus un McLaren sarautu sadarbības saites. Abi uzņēmumi sadarbojās kopš 2018. gada.

    Reklāma

    OnePlus un McLaren kopā izlaida vairākus viedtālruņu modeļus, kas saņēma vairāk RAM un arī nedaudz citu dizainu. OnePlus 6T McLaren bija 10 GB RAM, kamēr parastos OnePlus 6T varēja iegādāties ar 6 vai 8 GB RAM. OnePlus 7T Pro McLaren ir 12 GB RAM un 5G, kamēr 5G parastajā 7T Pro nemaz netika piedāvāts.

    CES norises laikā OnePlus parādīja Concept One viedtālruni. OnePlus Concept One viedtālruņa modelis spēj paslēpt galvenās kameras, lai tās netraucētu viedtālruņa dizainam. OnePlus sadarbībā ar McLaren izvietos viedtālruņa aizmugurē speciālu stiklu, kas jau šobrīd tiek izmantots dārgu automašīnu stikla jumtos – stikls spēj pats aptumšoties, kad tas saņem elektrisku impulsu. OnePlus kamera tiks paslēpta, kad to neizmantosi fotogrāfiju uzņemšanai. Uzsvērts, ka šādu stiklu izmanto arī McLaren 720S un McLaren 570GT auto modeļos. Visticamāk, šo viedtālruni tā arī nekad nebūs iespējams iegādāties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma