Web Analytics
More
    Reklāma

    Google jau atkal atliek pasākumu, šoreiz Android 11 beta izlaišanu

    Jaunākie raksti

    Google atcēlusi pēc pāris dienām plānoto Android 11 beta izziņošanu un izlaišanu. Oficiālais iemesls ir protesti un nemierīgā situācija ASV. Bet jau iepriekš Google izvairījās no Google I/O 2020 izstrādātāju konferences pārraides, aizbildinoties ar Covoid-19. Vienlaikus Google paziņojusi, ka Android projekts turpinās pilnā sparā, par Android 11 jaunumiem un citiem būtiskiem paziņojumiem visi interesenti var lasīt Google blogā.

    Google šobrīd nesniedz nekādu precīzu informāciju par Android 11 publiskās beta pieejamību un oficiālo izziņošanas datumu. Vai varētu būt, ka Google ir kāda ķeza ar Android 11 beta?

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Android 11 beta 2 versija būs pieejama jūlijā, kamēr jau gandrīz gatavā Android 11 beta 3 būs ielādējama kaut kad augustā. Android 11 beta 3 jau varētu būt ikdienā izmantojama operētājsistēmas versija. Šobrīd Android 11 beta pieejama vien Pixel 2, Pixel 3, 3a un Pixel 4 lietotājiem.

    Nav zināms, kuri vēl viedtālruņu ražotāji un to modeļi tiks pie beta testiem. Iepriekš Essential, Huawei, OnePlus, Sony un Xiaomi pēdējo gadu flagmaņi arī varēja saņemt beta testu versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ikars
    01.06.2020 11:15

    ”now is not the time to celebrate” arī visu pasaka. Pietiek, ka astronautu veiksmīgais otrais piegājiens tiek zākāts visos veidos soctīklos.

    digitalk
    01.06.2020 12:19
    Reply to  Ikars

    nopietni? par ko tad veiksmīgo DM-2 apliek?

    Čiekurs
    01.06.2020 12:35
    Reply to  digitalk

    Šaujot uz dullo vienīgais ticamais variants ir Krievijas troļļu ferma. Par ko tieši gan grūti teikt, viņiem iztēle ir pārāk bagāta.

    Reinis Rozitis
    02.06.2020 00:36
    Reply to  Čiekurs

    Nav, nav uz dullo .. vai nu apvainojušies par “batutu” vai kā, bet nu tēmas ir apmēram tādas – “nu re vajadzēja viņiem veselus 10 gadus lai kaut ko tur uzšautu,ne tā kā mēs jau nākošgad uz Mēnesi, tad Marsu”, “tur tas viss ir nedroši”, “ne velti no NASAs nedēļu pirms tam aizgāja augsta ranga darbinieks”, “Musks visu komercializējis un naudas vārdā stāstīšot visu”, “korupcija”, “Starlink satelītus tā arī nav palaiduši” utt utprojām. Īsumā – viss slikti..

    Reklāma