Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram saviem lietotājiem piedāvā unikālas papildinātās realitātes iespējas

    Jaunākie raksti

    Instagram turpina attīstīt savus papildinātās realitātes efektus un nācis klajā ar jaunu funkciju. Lietotāji, izmantojot Spark AR papildinātās realitātes rīku, tagad var radīt efektus, ko iespējams pieskaņot mūzikas ritmam, un rezultātā izveidot lielisku video ierakstu. Šādam, pagaidām daudzu lietotāju izpratnē vēl eksperimentam, lietotājs var izvēlēties gan savu mūziku, protams, ja ir licence, vai arī jebkuru dziesmu, kas pieejama Instagram mūzikas bibliotēkā. Tajā pārsvarā atrodami lielie hiti un populārā mūzika, par ko Instagram maksā licencēšanas nodevas.

    Izmantojot Spark AR risinājuma efektus kopā ar piemērotu mūziku, tavi Instagram publicētie video var kļūt par īstu mākslas darbu, kāds noteikti nebūs nevienam citam. Lietotājam pieejami dažnedažādi efekti, no kuriem iespējams izvēlēties video saturam piemērotāko. Iedvesmas gūšanai šādiem video Spark AR piedāvā vairākus piemērus.

    Reklāma

    Spark AR produktu menedžeris Mets Roberts stāsta, ka Instagram vēlas sniegt saviem lietotājiem iespējami daudz dažādu veidu, kā izpaust radošumu un atrast ierakstiem atbilstošu mērķauditoriju, tāpēc arvien tiek ieviesti jauninājumi gan rīkiem, gan efektiem. Kopš aprīļa uzņēmums piedāvā īpašās papildinātās realitātes uzlīmes, kā arī nācis klajā ar vēl virkni jaunumu, kas primāri saistās ar dažādu efektu klāsta papildināšanu, veidiem, kā tie parādās lietotāju profilos un citām interesantām fīčām, kā padarīt savu publicēto saturu unikālu un saistošu citiem.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma