Web Analytics
More
    Reklāma

    Whatsapp ļaus pievienot jaunus kontaktus ar QR kodu palīdzību

    Jaunākie raksti

    Whatsapp nācis klajā ar jaunu funkciju, kas atvieglos kontaktpersonu pievienošanu un liks aizmirst par dažkārt laikietilpīgo procesu, ievadot katru rakstzīmi manuāli. Whatsapp paziņojumā teikts, ka jaunākā beta versija 2.20.171 atbalsta arī QR koda izmantošanu kontaktu listes papildināšanā, ļaujot lietotājam ērti un ātri pievienot jaunus draugus.

    Tiem, kuri šobrīd izmēģina Whatsapp beta testa versiju, iestatījumos noteikti pamanīs nelielu QR koda ikoniņu. Lietotāji, kuri iespējojuši šo funkciju, var pievienot jaunas kontaktpersonas, skenējot viņu QR kodus. Tomēr, ja par šādu iespēju nejūties īsti drošs, QR koda funkciju jebkurā laikā iespējams atsaukt un jaunus kontaktus pievienot kā parasti. Lietotāji par šo funkciju jau šobrīd izrāda lielu interesi, aktīvi piesakoties par jaunākās Whatsapp versijas testētājiem. Līdz ar to pagaidām šo Whatsapp papildinājumu izmēģināt un iztestēt uz savas ierīces nebūs iespējams. Šobrīd arī nav zināms, kad šī iespēja parādīsies galvenajā lietotnē un būs pieejama visiem.

    Reklāma

    Būtiski, ka QR kods procesu paātrināšanai iekš Whatsapp izmantots arī līdz šim. Tie, kuri šo saziņas lietotni neizmanto kā aplikāciju, droši vien ir mēģinājuši ielogoties vietnes web versijā datorā. Tādā gadījumā lietotājam uz tālruni tiek nosūtīts QR kods, kuru noskenējot, automātiski tiek palaista Whatsapp Web versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opis
    26.05.2020 16:02

    2010 is calling and wants its technology back

    Reklāma