Web Analytics
More
    Reklāma

    Pētījums: Lietotāju mīlestību šogad visvairāk izpelnījušies Samsung viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Dienas gaismu ieraudzījis jaunākais Amerikas klientu apmierinātības indekss, kurā noskaidrots, ka savu klientus vislaimīgākos šogad darījušas tieši Samsung zīmola ierīces, ieņemot topa pirmās vietas. Paši, paši apmierinātākie ar savu viedtālruni bijuši Samsung Galaxy Note 9 lietotāji. Šis modelis izvirzījies 1. vietā, iegūstot komplimentus no 85% lietotāju. Tikmēr 2. vietā iekārtojušies veseli trīs viedtālruņu modeļi –  Samsung Galaxy S9+ un Galaxy S10, kā arī starp labākajiem ielauzies Apple iPhone XS Max, padarot apmierinātus 84% lietotāju. Vilšanos kopumā nav radījis arī iPhone X, kas atstājis labu iespaidu uz 83% lietotāju.

    Reklāma

    Lai arī Samsung zīmola tālruņi atrodami paša indeksa augšgalā, kopumā ar savu ierīci nedaudz apmierinātāki tomēr bijuši Apple lietotāji. Zināms, ka vidēji iPhone darbību un lietojamību pozitīvi novērtējuši 82% lietotāju, kas kopumā bijis augstāks vērtējums nekā jebkuram citam viedtālruņu zīmolam. Tikmēr Samsung viedtālruņu īpašnieku vidējais apmierinātības līmenis ar ierīci daudz neatpalika, sasniedzot 81%.

    Salīdzinoši arī pērn līderu godā gozējās šie paši zīmoli – gan Apple, gan Samsung, katram sasniedzot vidēji 81% lietotāju apmierinātības līmeni. Šogad apmierinātība ar Apple iPhone augusi par 1%, kamēr Samsung reitings palicis nemainīgs.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    26.05.2020 13:20

    Lietojumā ir/bija note 8,9,10+ var tikai piekrist. Teicamas ierīces

    Oskars
    26.05.2020 15:32

    Interesanti, tad ir statistikas, ka visi perk letos Xiaomi, tad Pocoutml., letie citu razhotaju telefoni un pat iPhone XR, vai kaa saucas un shodien pekshnji statistika ka Samsung. Kaa, tad patiediiba ir ar to statistiku? Godigi sakot sen jau kretinee, shis statistikas.

    Oskars
    26.05.2020 15:44

    Kada mums no shi jega, kads vertejums ir ASV? Ne mums ir ASV cenas, atlaides utml. Tapec es nedomaju, ka butu mums jaseko shadai statistikai. Taapat man nesaista ne Indijas, Krievijas vai Kjiinas tirgus statistika.

    Uldis Krastiņš
    26.05.2020 18:00

    Latvijas Samsung nav salīdzināms ar ASV Samsung. Snapdragon vs. Exynosm :)

    Kursors.lv
    26.05.2020 19:01
    Reply to  Oskars

    Ir vērtīgi sekot līdzi lielo tirgu statistikai/tendencēm, jo lielā mērā tā nosaka to, ko lietosim arī mēs.

    Ainars
    27.05.2020 08:16

    Kāpēc šajā apskatā nav Google Pixel? Daudz labāks par Samsung.

    Kursors.lv
    27.05.2020 09:30
    Reply to  Ainars

    Acīmredzot, to lieto tikai trīs cilvēki visā pasaulē.

    Reklāma