Web Analytics
More
    Reklāma

    Kristofers Nolans “Fortnite” videospēlē straumēs vienu no savām filmām

    Jaunākie raksti

    21. maijs bija īpašs daudziem – norisinājās režisora Kristofera Nolana (Christopher Nolan) jaunākās filmas “Tenet” treilera pirmizrāde. Pasākums nesa arī būtiskus jaunumus Fortnite spēlētājiem – režisors noslēdza sadarbību ar video spēļu kompāniju “Epic Games”, lai šovasar aplikācijā “Fortnite” izrādītu šīs 250 miljonu ASV dolāru budžeta filmas treileri. Taču tie nav vienīgie jaunumi, ar ko šajā pasākumā pārsteidza režisors Nolans.

    Pasākuma organizētājs Džefs Keilijs (Geoff Keighley) pēc tam savā Twitter kontā ierakstījis vēstījumu, kas, domājams, lika aizrauties elpai ikvienam Nolana talanta cienītājam un reizē Fortnite lietotājam. Keilijs atklāja, ka kaut kad šovasar Nolans vienu no savām ikoniskajām filmām izrādīs īpašajā pilnmetrāžas seansā turpat iekš Fortnite un tā būs pieejama pilnībā bez maksas.

    Reklāma

    Tāpat kā konkrēts datums, kad filma varētu tikt straumēta, pagaidām arī tās nosaukums paliek miglā tīts. Šobrīd zināms vien tas, ka tā tiks demonstrēta jaunajā, 8. maijā atklātajā Fortnite Party Royale režīmā, kas vairāk eksistē kā vieta, kur mierīgāk izklaidēties, nevis šaut vienam otru nost ar automātiem.

    Jāatgādina, ka Fortnite nav sveša populāru filmu straumēšana. Taču šī būs pirmā reize, kad spēlē parādās pilnmetrāžas filma. Iepriekš Fortnite spēlētāji tikuši lutināti ar ekskluzīviem klipiem no Zvaigžņu karu filmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma