Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilā lietotne ļaus “piemērīt” Sony televizoru uz mūsu sienas

    Jaunākie raksti

    Sony izvilcis sava veida lozi koronavīrusa ierobežojumu laikā, jo nupat kā izlaidis speciālo lietotni, kas izmantojot papildināto realitāti (AR) ļauj attēlot dažādus kompānijas televizorus reālā telpā.

    Jaunā lietotne ir Envision TV AR, kura pieejama gan uz iOS, gan Android operētājsistēmām, taču kā jau pēdējā laikā nācies secināt, tad daudz jaunu lietotņu uz Apple ierīcēm vismaz Latvijā šobrīd nav pieejamas. Tās lietošana ir pavisam vienkārša. To nepieciešams atvērt, izvēlēties jebkuru televizoru no piedāvātā klāsta un turēt telefona kameru tajā virzienā, kur to plānots uzstādīt. Protams, mobilajam telefonam ir jāatbalsta papildinātā realitāte.

    Reklāma

    Lietotne piedāvā iespēju izvēlēties vai televizors atradīsies piestiprināts pie sienas vai atradīsies uz kāda statīva. Tāpat lietošanas brīdī tiks atspoguļota tehniskā informācija par izvēlēto produktu.

    Šis noteikti ir labs piemērs, kā arvien vairāk un vairāk redzēsim AR sniegtās iespējas ikdienas lietošanā. No savas pieredzes zinu, ka pēdējā laikā Apple piedāvā iespēju savus produktus apkatīt šādā veidolā, lai rastos vizuālais izmēru priekšstats. Jāatzīst, ka vismaz šobrīd tomēr liekas grūti novērtēt dimensijas, ja priekšā nav fiziska lieta, taču tas jau ir tikai laika un pieraduma jautājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars
    18.05.2020 13:03

    uz android arī nav pieejams.

    Reinis
    18.05.2020 13:47

    Ja ieraksta googlē Envision TV AR apk, tad 1. rezultātā var lejuplādēt arī Latvijā

    Reklāma