Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony uzlabo skaņas joslu piedāvājumu, laižot klajā HT-G700 un HT-S20R

    Jaunākie raksti

    Sony iepazīstina ar divām jaunām skaņas joslām – HT-G700 un HT-S20R. Jaunie modeļi ir lieliski piemēroti TV filmu un šovu baudīšanai mājas komfortā ar kinoteātra cienīgu telpisko skaņu.

    HT-G700 ir 3.1 kanālu Dolby Atmos un DTS: X skaņas josla, kas apvieno jaudīgu telpisko skanējumu ar dzidru dialogu. HT-G700 ietver Sony Vertical Surround Engine, kas nozīmē, ka trīs priekšējie skaļruņi apvienojumā ar Sony signālu apstrādi veido telpisko skaņu, kas ieskauj klausītāju gan vertikālā, gan horizontālā plaknē. Signālu apstrāde arī uzlabota, lai telpisko skaņu nogādātu plašākā apgabalā. Turklāt, izvēloties ieskaujošo AE (Audio Enhancement) pogu, HT-G700 var paplašināt pat parasto stereo skaņu līdz 7.1.2 telpiskai skaņai, lai katrs TV šovs un filma saņemtu telpiskās skaņas apstrādi. Turklāt HT-G700 iekļauts precīzi noregulēts S-Force PRO, kas pārveido skaņu, pielāgojoties arī lielākiem televizoriem (55 collas+).

    Reklāma

    HT-S20R ir jaudīga 5.1 kanālu skaņas josla par piejamu cenu. S20R ir pludlīnijas dizains, 400 W jauda, divi aizmugurējie skaļruņi un zemfrekvences skaļrunis. Izstrādāts tā, lai labi iederētos blakus televizoriem. HT-S20R ir viegli savienojams arī ar televizoru, izmantojot HDMI, optisko vai analogo ieeju. Var lieliski baudīt arī mūziku, izmantojot Bluetooth® savienojumu vai USB.

    Abi modeļi Latvijā būs pieejami jau maijā. HT-G700 maksās aptuveni 450 eiro, savukārt HT-S20R cena būs ap 250 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    skābene
    14.05.2020 09:14

    Nav Wifi?

    Reklāma