Web Analytics
More
    Reklāma

    Atgriezīsies klasika – sagaidāma Tony Hawk’s Pro Skater atjauninātā versija

    Jaunākie raksti

    Skeitbords nav miris, un šis laiks pat varētu likt izvilkt stūrī nomesto dēli, lai dotos ielās un ķertu adrenalīnu. Bet tiem, kuriem labāk patīk spaidīt pogas un taisīt neiedomājamus trikus digitālajā vidē, būs iespējams atgriezties nostaļģiskā 20 gadu pagātnē. Vicarious Visions izlaidīs atjauninātu leģendāro spēli Tony Hawk’s Pro Skater (THPS) 1+2 versiju.

    Šī noteikti ir viena no zināmākajām un ikoniskākajām datorspēlēm tieši skrituļdēļu un šāda ekstrēmā sporta nozarē, kaut gan jāatzīst, ka to tirgū nav ļoti daudz. Pēc Activision neveiksmes ar THPS 5 daļu 2015. gadā, datorspēļu izstrādātājs cer atgūt spozmi, izlaižot ļoti augstas kvalitātes atjauninātu pirmo un otro spēles daļu. Oriģinālās THPS 1 un 2 datorspēles izlaistas attiecīgi 1999. un 2000. gadā.

    Reklāma

    Kā redzams reklāmas video, tad galvenā jaunās versijas kvalitātes zīme ir augstā izšķirtspēja, kura būs pat līdz 4K, un ir ļoti labi redzams kā graudainie kubiciņi no 2000. gadu ēras ir pārtapuši plūdenā un ļoti detalizētā bildē. Tam visam klāt pievienotas gandrīz visas oriģinālās dziesmas, un šī spēle tiks papildināta ar iespēju izmantot daudzspēlētāju režīmu. Tas būs pieejams pat sevis izveidotajā skeitparkā. Spēles izstrādātāji norāda, ka padomāts par ērtu pārslēgšanos starp abām spēles daļām, jo ir saglabāts šis oriģinālais sadalījums.

    Jaunais Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 būs pieejams uz Xbox One, PS4 un datoriem sākot no 4. septembra par 44,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    14.05.2020 16:38

    Viņi ar šo par pāris mēnešiem nokavēja. Vajadzēja uz karantīnas sākumu.

    Reklāma