Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks tomēr atvērs Tesla ražotnes, lai arī tas nav atļauts

    Jaunākie raksti

    Tesla vadītājs Īlons Masks kārtējo reizi peld pret straumi – viņš paziņojis, ka tiek atkal atvērta Tesla ražotne Kalifornijā, kas šobrīd oficiāli būtu uzskatāms par Kalifornijas štata izdoto COVID-19 noteikumu un ierobežojumu pārkāpumu.

    Masks jau paziņojis, ka, ja kādu jāarestē, viņš esot gatavs doties uz cietumu.

    Reklāma

    Kalifornijas štatā noteikts, ka COVID-19 noteikumu un ierobežojumu pārkāpumu gadījumā tiek uzlikts naudas sods līdz 1000 dolāriem vai arī līdz 90 dienām jāpavada apcietinājumā. Tesla ražotne Kalifornijā tika slēgta 23. martā, tur tiek nodarbināti aptuveni 10 000 cilvēku. Kalifornijas ražotnē tika saliktas Tesla smagās elektromašīnas.

    Kalifornijas štatā tie plānots atļaut daļēji atvērt ražotnes no 18. maija.

    Zināms, ka štata veselības inspekcija jau bija veikusi pārrunas ar Tesla vadību par ražotnes drošu atvēršanu darbam. Tāpat zināms, ka Masks jau paspējis šantažēt Kalifornijas štatu ar paziņojumu, ka varētu pārcelt Tesla mājvietu un nākamos grandiozos projektus uz Teksasu, ja Kalifornija stāsies ceļā ražotnes atvēršanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    sliktas
    12.05.2020 10:26

    arests nav sinonīms došanās uz cietumu

    Diso
    12.05.2020 12:05

    Ideāls attēls rakstā :)

    digitalk
    12.05.2020 23:00
    Reply to  Diso

    man gan ir aizdomas, ka visiem Teslas rūpnīcu strādniekiem ir darbavietas apmaksāta medicīniskā polise, kas ASV maksas medicīnā ir kā brīvbiļete līdz normālai ārstu uzmanībai. tiesa, pie mums jau patiesībā ir tāpat, tikai LV politiķiem patīk stāsts par bezmaksas medicīnu un ir ērti paņemt socnodokli. es pat nebrīnītos, ja Masks būtu norezervējis vietas kādā slimnīcā ārkārtas gadījumiem. tāpat taču skaidrs, ka pārslimos lielākā daļa cilvēku un galvenais, lai tevi var izglābt pneimonijas gadījumā.

    bet bilde tiešām lieliska :D

    hmmm :)
    12.05.2020 15:47

    18. maijs jau nav aiz lieliem kalniem… vai tad nevarēja pagaidīt… varbūt ir saistības, kuras nevar nepildīt un ir spiesti atvert… varbūt visu nosaka bankas…

    Usinss
    12.05.2020 22:33
    Reply to  hmmm :)

    Kad dīkstāves stunda izmaksā pardesmit ja ne 100 000k, tad nevar gan. Piemēram BMW Minhenē katru stundu izlaiž vairāk par 500 jaunu auto… parēķini, cik viņī zaudē vai nopelna… stundā

    Reklāma