Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbam un spēlēm: maciņam draudzīga spēlēšana ar Dell Inspiron G sērijas datoriem

    Jaunākie raksti

    Vairāk, labāk, ātrāk! Strauji augošā videospēļu industrija izvirza aizvien jaunus izaicinājumus, neatkarīgi no tā, vai runājam par 4K spēlēm klēpjdatorā, vai tīmekļa spēlēm. Spēļu tirgū ik gadu ienāk aizvien jaunas tehnoloģijas, pastāvīgi tiek atjaunots un strauji paplašināts spēlēm paredzēto datoru sortiments. Tāpēc piemērotākā spēļu datora izvēle var kļūt par visnotaļ sarežģītu uzdevumu. Īpaši tiem, kuri meklē ne vien jaudīgu, bet arī ekonomisku modeli.

    Tieši šādiem lietotājiem “Dell Technologies” piedāvā trīs “G Series” klēpjdatoru modeļus, kas izceļas ar vajadzīgo jaudu par pieejamu cenu.

    Reklāma

    Uzmanības vērts piedāvājums spēļu cienītājiem

    Gan tiem, kuri plāno iegādāties savu pirmo spēļu datoru, gan tiem, kuri meklē jaudīgu un maciņam draudzīgu risinājumu, “Dell” iesaka pievērst uzmanību “Dell G3 15 3590” vai “Dell G5 15 5590” modeļiem. Šie datori ir lieliski piemēroti gan darbam, gan izklaidei, tāpēc lietotājiem nebūs vajadzības pēc diviem atsevišķiem datoriem. Turklāt, atšķirībā no citiem spēlēm paredzētiem datoriem, šie modeļi izceļas ar solīdu, profesionālu dizainu, tāpēc tie iederēsies arī, piemēram, darba tikšanās reizēs.

    “Dell G3 15 3590” ir viens no ekonomiskākajiem ražotāja modeļiem, kas pieejams divās krāsās – baltā un melnā. Turklāt jaunajā “G3” modelī ir iekļauti daži “Dell G7” modeļa dizaina elementi, kas to apveltī ar lielākoties spēļu datoriem ierastām īpašībām.

    Viss datora korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes melnas vai baltas plastmasas ar malās izvietotiem ziliem akcentiem. Augstas izšķirtspējas 15,6 collu ekrāns  nodrošina 1080p izšķirtspēju, turklāt tas ir matēts, tāpēc uz ekrāna mazāk redzami atspīdumi. Ekrānu apņem plāns plastmasas ietvars, kas  samazina datora kopējo izmēru. Datora ekrāna spilgtums sasniedz 300 nitus, tāpēc, pat lietojot šo datoru dienas laikā, attēls  būs labi saskatāms.

    Modelim ir visi vajadzīgie savienojumi: universālais USB Type-C, HDMI, trīs USB-A savienojumi, austiņām paredzētais savienojums un pilna izmēra SD karšu lasītājs.

    “G3 15 3590” ir arī pirmais “Dell G” sērijas modelis, kurā “Dell” iekļāvis “G-Mode” funkciju, kas paredzēta augsta līmeņa spēļu spēlēšanai. Šīs funkcijas vadība notiek ar datorā esošo “Alienware Command Centre” aplikāciju. “G-Mode” funkcija atbild par datora dzesēšanas sistēmas darbību, uzlabo ekrāna spilgtumu un ar pilnu jaudu palaiž datora procesoru un grafikas karti, tā nodrošinot vislabāko spēles pieredzi.

    Savukārt “Dell G5 15 5590” modelis izceļas ne tikai ar jaudīgumu, bet arī ar ilgu baterijas darbības laiku. “Intel Core i7-9750H” “Coffee Lake” procesors, kas uztur “Hyper-Threading” tehnoloģiju, nodrošina augstu datora jaudu, lai arī kādu spēli jūs spēlētu. Tiem, kuri spēlēm meklē vēl lielāku jaudu, ražotājs pievienojis vēl vienu funkciju – iespēju paaugstināt procesora veiktspēju no 2,6 GHz līdz 4,5 GHz.

    Savukārt modernākā “NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q” klusās darbības videokarte, kas integrēta “G5 15 5590” modelī, ne tikai nodrošina pārsteidzošu spēļu grafikas kvalitāti, bet arī padara datoru vēl elegantāku.

    Izskatīgs no ārpuses. Jaudīgs iekšpusē.

    Ārēji “Dell G7 7790” modelis ir visnotaļ elegants 17 collu klēpjdators, tomēr tā ir arī īsta spēļu mašīna, kas atkarībā no izvēlētās konfigurācijas var  tikt aprīkota ar “NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q” grafisko karti un “Intel Core i9 9880H” procesoru. Šī ir ideāla izvēle pieredzējušiem spēlētājiem. Atbilstoši iespējams izvēlēties arī “NVIDIA GeForce RTX 2060” konfigurāciju.

    “G7” modelis izceļas ar īpašu dizainu – alumīnija korpusu, izgaismotu klaviatūru un stilīgu, šauru ietvaru. Gan “G7”, gan “G5” klēpjdatorus iespējams iegādāties ar jaunajiem sešu kodolu “Intel” procesoriem un jaudīgu “NVIDIA RTX 2080” grafikas karti. Papildus jaudīgajai  videokartei, “G7” modelim ir iespaidīgs ekrāns ar 144Hz atsvaidzes intensitāti – tas nodrošina īpaši raitu darbību pat spēlējot visprasīgākās spēles.

    Šajos “G sērijas” modeļos ir integrēta “Dell Power Management” sistēma, kas ļauj tikai stundas laikā uzlādēt datora bateriju līdz pat 80 procentiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bregs
    30.04.2020 13:00

    Kas tā par modi gan virsrakstā, gan tālāk tekstā dot mājienus par “pieejamu” cenu, bet visā rakstā tā arī nesaskatīju to cenu…

    Kursors.lv
    30.04.2020 13:08
    Reply to  bregs

    Šajā konkrētajā gadījumā tas ir ražotāja sagatavots reklāmraksts un konkrētu cenu viņi nevar norādīt, jo tad būtu jāpiemin absolūti visi pārdevēji :) Es zinu, vakar tieši rakstu sagatavojušajai aģentūrai par cenām prasīju.

    Bet ierīces izskatās labi, strādāju pie tā, lai mēs tās dabūtu uz testiem un tad gan apskatos mēs konkrēti norādām arī cenas. Mazliet pacietības!

    Psst..

    * Dell G3 15 3590 no ~760 eiro: https://www.dateks.lv/cenas/portativie-datori/filt/73401/ord/c
    * Dell G5 15 5590 no ~1025 eiro: https://www.dateks.lv/cenas/portativie-datori/filt/3838-73404-73405/ord/c
    * Dell G7 7790 no ~1530 eiro: https://www.dateks.lv/cenas/portativie-datori/filt/3838-73532-73533/ord/c

    Reklāma