Web Analytics
More
    Reklāma

    Par pusmiljonu iespējams iegādāties sacīkšu auto kopiju ar Apple logo

    Jaunākie raksti

    Ir parādījusies iespēja iztērēt visus savus mūža ietaupījumus, lai savā īpašumā iegūtu ekskluzīvas ar Apple logo rotātas automašīnas kopiju, jo ar varavīksnes krāsas ābolīti redzamo lietu nemaz vairs nav tik daudz, un tā jau ir sava veida vēstures ikona. Taču maciņam draudzīgākas var izrādīties Apple kedas.

    Izsolē parādījies 1979. gada Porsche 935 modelis, kurš ir replika Apple atbalstītam sacīkšu auto Porsche 935 K3, kuru savulaik radījusi autosporta komanda Dick Barbour Racing, kad par to interesi izrādīja Apple dibinātāji Stīvs Džobs un Stīvs Vozņaks. Šī mašīna pat piedalījusies slavenajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs 1980. gadā. Oriģinālais modelis šobrīd pieder radio personai Ādamam Kerollam (Adam Carolla), un tā vērtība tiek lēsta no 8 līdz 10 miljoniem dolāru. Taču replikas cena sasniedz “draudzīgākus” 500 tūkstošus dolāru, un tā ir precīza oriģināla kopija.

    Reklāma

    Īstam kompānijas Apple fanam par šādu iespēju būtu jādeg, taču prasītā naudas summa ir visai apjomīga. Kopijas auto liela daļa detaļu nāk no Porsche 911 GT2 modeļa, un tā ir aprīkota ar 3,8 litru dzinēju, kas ļauj sasniegt 320 km/h lielu maksimālo ātrumu. Jācer, ka patiešām par 500 tūkstošiem “zaļo” pircējs iegūs kvalitatīvu sporta auto. Jāuzteic, ka tiek piedāvāta iespēja mašīnu iegādāties līzingā par 4415 USD/mēn.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vladimirs
    29.04.2020 15:46

    Nu ja piedāvā pat līzinga iespējas, tad pat kāds turīgs pašmāju oligarhs var iesaistīties izsolē. :D

    Krotow
    29.04.2020 16:23
    Reply to  Vladimirs

    Vai tad mūsu “oligarhi” ir Apple fani?

    Akmentiņš
    02.05.2020 20:29
    Reply to  Krotow

    Pašmāju oligarhiem vienīgais kas interesē ir anudas daudzums. Šis gan varētu būt labs ieguldijums nākotnē, kā nosargāt nopelnīto no inflācijas. Domājams, ka pēc 15-20 gadiem šī replika maksās miljonu, varbūt pat mazliet vairāk.

    kurkuls
    03.05.2020 07:59
    Reply to  Akmentiņš

    Īpaši pēc naftas ēras beigām, kad šī eksponāta iedarbināšana prasīs degvielas mucas piegādi no vienīgās rūpnīcas uz planētas, kur to vēl izmantos kā neaizstājamu sastāvdaļu anti-baldness līdzekļa ražošanā.

    Reklāma