Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmajiem piegādātajiem OnePlus 8 Pro ir problēmas ar ekrānu

    Jaunākie raksti

    Pirmie testētāji jau tikuši pie OnePlus 8 Pro, bet jau parādās pirmās sūdzības par šo jaunizcepto, gana dārgo flagmani. OnePlus 8 Pro cenas šogad ir 899 eiro par 8 GB RAM un 128 GB atmiņas versiju vai 999 eiro par 12 GB RAM un 256 GB atmiņu.

    Gaidīji, ka par šo cenu saņemsi pilnībā noslīpētu tehnoloģiju?

    Reklāma

    Diemžēl OnePlus 8 Pro iedzīvojies nepatikšanās ar ekrāniem – daudzi agrīnie testētāji norāda uz neprecīzi saliktiem viedtālruņu korpusiem, esot pat atsūtīti jau saspiesti vai sasisti viedtālruņi. Plašs problēmu loks ir arī ar OnePlus 8 Pro ekrāniem.

    OnePlus 8 Pro esot problēma ar zaļganas nokrāsas ekrānu defektiem. Šī nav gluži pirmā reize, kad OLED tipa ekrāni krāsojas zaļgani. Šo problēmu OnePlus sola salabot ar programmatūras labojumu, kas atnāks līdz ar nākamo drošības labojumu un citiem sistēmas uzlabojumiem.

    Saņemtas arī sūdzības, ka OnePlus 8 Pro ekrānu kameru izgriezums radot OLED ekrānu problēmas ar tumšu, horizontālu joslu.

    Pie mums šobrīd ir OnePlus 8 Pro, kas mazāk spilgtā ekrāna režīmā (zem aptuveni 30%) attēlu rāda pelēcīgu, tādu kā drīzāk smilškrāsas ar pabalējušiem toņiem.

    Pagaidām OnePlus nav komentējis, vai būs iespējams ar programmatūras labojumiem sakopt visas novērotās ekrāna problēmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Henrijs
    24.04.2020 10:24

    Sāk izskatīties, ka drīz jau būs jāizvēlas Android flagmanis ar vismazāk defektiem/problēmām. Gribēju ņemt S20 Ultra, bet tur problēmas ar kamerām un nepatīk, ka 120Hz nevar likt ar augstāko ekrāna izšķirtspēju. Un vēl viens liels faktors kas attur, ka mums nav Snapdragon versija. Iznāca šis OnePlus un sāku apsvērt, ka pēc Samsung lietošanas kopš S3 laikiem varētu pāriet uz citu zīmolu. Bet hei, te arī OnePlus ar problēmām.
    Vispār skumji, ka tiek izlaisti tik dārgi, bet līdz galam nenostrādāti Android flagmaņi. Telefoniem kopš kastītes atvēršanas vajadzētu būt gala stadijā un 100% gataviem lietošanai nevis pēc tam mēnešu garumā censties novērst defektus ar apdeitiem, kuri bieži vien neko neuzlabo. Jā, jā, zinu, ka Apple tādi ir, bet tomēr šis nav stāsts par viņiem.

    24.04.2020 14:46
    Reply to  Henrijs

    Jau kādu laiciņu izskatās, ka labāk uzreiz nevajag skriet pēc jaunākā modeļa (jebkura tālruņa markai) vajag vismaz pāris mēnešus pagaidīt, lai saprot problēmas un izlabo tās ne tikai softā, bet arī tehniski. Šāds termiņš noteikti nav ātrāks par 3-5 mēneši, jo iepirkt jaunas uzlabotas detaļas, tās pārbaudīt un uzstādīt aizņem laiku. Šajā gadījumā ar OnePlus jāgaida 8T vai 8TPro modelis. Es vispār šobrīd izvēlējos iegādāties OnePlus 7T modeli, jo tas jau ir iztestēts no visām pusēm arī kameru salikums liekas pievilcīgāks kā OnePlus8, jo ir Telephoto objektīvs.

    Anonymous
    24.04.2020 15:56

    izskatās pec OneMinus

    Reklāma