Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūdis Counter-Strike: Global Offensive kods

    Jaunākie raksti

    Vienas no šī brīža pasaulē populārākajām datorspēlēm Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) pirmkods ticis nopludināts, tāda pati problēma piemeklējusi spēli Team Fortress 2. Šo faktu apstiprina pats izstrādātājs Valve.

    Protams, šādu pasaulē populāru spēļu pirmkods ir viena no svarīgākajām lietām, kura būtu jātur ļoti lielā drošībā, lai tas neļautu ļaunprātīgi blēdīties tāda mēroga spēles, jo CS:GO ir daļa no mūsdienu e-sporta kulta, kur uz galda tiek liktas naudas balvas miljonu vērtībā. Valve gan mierina, ka noplūdusī informācija ir no 2017. un 2018. gada koda, un tam nekādā ziņā nevajadzētu uztraukt spēlētājus. Protams, notiek šī notikuma izmeklēšana, kas iezīmē kļūdas uzņēmuma drošībā. Parasti pieeja šādiem resursiem ir pašiem Valve darbiniekiem un līgumpartneriem.

    Reklāma

    YouTube kanāla Valve News Network īpašnieks norādījis, ka pieeja šiem kodiem bijusi arī daļai cilvēku, kuri tikuši iesaistīti speciālu fanu spēļu izveidē, sadarbojoties tieši ar Valve, un, iespējams, kāda no šīm personām kodu ļaunprātīgi nopludinājusi.

    Avots: SteamDB

    Valve aicina spēlētājus vienmēr izvēlēties oficiālos serverus, lai izvairītos no dažādiem nepatīkamiem pārsteigumiem un drošības riskiem, kuros var nonākt izmantojot citu spēlētāju veidotos serverus.

    AvotsWIRED
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Anonims lietotajs
    24.04.2020 10:20

    Vai speciāli izvēlētā bilde ir ar CS:GO uzrakstu un varoni no HALO videospēles?

    Kursors.lv
    24.04.2020 11:02

    Tā notiek, kad bildi izvēlas autors, kas nespēlē konkrēto spēli. Tagad labāk? :)

    Smthng
    24.04.2020 12:50

    Un facebook figurē attēls ar Halo spēles varoni.

    Kursors.lv
    24.04.2020 13:03
    Reply to  Smthng

    Tāpēc, ka tur parāvās oriģinālās ziņas attēls un es to vairs nelabošu manuāli. Tam nav tik liela nozīme.

    Reklāma