Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas idejas stadijas jaunuzņēmumi var pretendēt uz 25 tūkstošu eiro atbalstu

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ noslēdzas pieteikumi EIT Digital Venture programmai, kurā vēl nereģistrētu jaunuzņēmumu komandas var pretendēt uz 25 tūkstošu eiro finansiālu atbalstu un tiešsaistes pirms-akselerācijas programmu, ko īsteno Startup Wise Guys akselerators.

    Šī programma ir piemērota idejas stadijas jaunuzņēmumiem, kuriem ir nepieciešams finansiālais atbalsts, lai nonāktu nākamajā līmenī – radītu un iztestētu MVP un reģistrētu uzņēmumu. EIT Digital Venture Programma šogad tiek īstenota 3 gadu, 20 Eiropas valstīs, Startup Wise Guys ir partneris Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Ukrainā.

    Reklāma

    Kopumā programmas ietvaros var saņemt līdz pat 25000 eur finansiālu atbalstu apmaiņā pret 5% uzņēmuma kapitāldaļām, tiesa pirmie 5000 eur tiek piešķirti pirms uzņēmuma reģistrācijas kā naudas balva par uzņemšanu programmā. Līdzās finansiālajam atbalstam, komandas izies arī 8 nedēļas garu tiešsaistes pirms-akselerācijas programmu, ko īstenos Startup Wise Guys akselerators un kas sāksies jau maijā. Šajā programmā būs video lekcijas, webināri, individuālas mentoringa sesijas, kā arī demo diena programmas noslēgumā.

    Lai kvalificētos programmai – komandā ir jābūt vismaz 2 cilvēkiem, kas ir Latvijas vai kādas citas no šo 4 valstu rezidentiem (e-rezidentūra gan šoreiz nederēs), idejai ir jābūt inovatīvai un konkurētspējīgai, un nevar būt vēl reģistrēts uzņēmums šai konkrētajai idejai.

    EIT Digital Venture Programma notiks trešo gadu pēc kārtas, otro gadu tajā kā lokālie partneri piedalās Startup Wise Guys. Pagājušajā gadā programmā tika uzņemti 7 dalībnieki no Baltijas un Polijas, tai skaitā viena komanda no Latvijas (Ridely). Visi dalībnieki veiksmīgi pabeidza Online programmu, reģistrēja savu uzņēmumu un arī saņēma pilnu naudas balvu.

    Reģistrējies šai programmai šeit: https://www.eitdigital.eu/venture-program

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma