Web Analytics
More
    Reklāma

    Cougar izziņojis atgāžamu geimeru klubkrēslu

    Jaunākie raksti

    Cougar parādījis ultra-slinko geimeru krēslu Ranger, kas nav vis krēsls, bet gandrīz dīvāns. Atliek vien piestumt tuvāk ledusskapi un atrisināt labierīcību jautājumu, un vairs nenāksies celties kājās un doties prom no sava mīluļa (datora).

    Faktiski gan jāsaka, ka Cougar Ranger dīvāniņš ir paredzēts viedierīču un Nintendo Switch geimeriem, kuriem nav nepieciešams savas ierīces turēt uz īstena galda.

    Reklāma

    Cougar Ranger dīvāniņš veidots no elpojošas mākslīgās ādas, krēsls veidots tā, lai tas neradītu nekādas aizdomas par tā pamata pielietojumu, pat ja to izvietosi viesistabā. Cougar Ranger dīvāniņā varēsi zvilnēt gandrīz guļus, atzveltne iestatāma no 95 grādiem līdz 160 grādiem. Arī savas pārpūlētās kājeles varēsi pacelt gaisā.

    Cougar Ranger dīvāniņa izmēri ir 700 mm platumā, 980 mm dziļumā un 1025 mm augstumā. Šis dīvāns sver 31 kilogramu un tā piegādes sāksies jau šomēnes.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    īstens galds
    22.04.2020 10:52

    Krāsainie akcenti jau no blakusistabas kliedz, ka ar šī krēsla pielietojumu viss nav kā izskatās. Dīvaini, ka zem krēsla nav gaismas, lai izskatītos ka tas atrodas virs neona gaismas mākoņa. Nav iedomājušies…..

    Krotow
    22.04.2020 14:53

    Bet tualetes podu tomēr aizmirsuši iebūvēt.

    poc
    22.04.2020 15:01
    Reply to  Krotow

    Vienkāršāk ir apvilkties pamperi….ja jau mediķi, kas strādā pa 12st. spectērpos, izmanto pamperus, tad geimeri arī varēs.

    Reklāma