Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ļaus izveidot mājiņu kaķim no TV iepakojumiem

    Jaunākie raksti

    Samsung ir izdomājis atraktīvu veidu, kā iedot saviem lielajiem televizoru kartona iepakojumiem otru dzīvi, un, protams, kā mūsdienās pienākas, sniegt iepakojumam vēl kādu pielietojumu, jo mēs visi taču domājam par dabu. No lielajiem kartoniem tagad pavisam ērti varēs izveidot māju kaķim vai turētāju žurnāliem.

    Jaunais videi draudzīgais iepakojums tiks piedāvāts ļoti gaumīgajiem The Serif, The Frame un The Sero sērijas televizoriem, kuri ir aprīkoti ar papildus dizaina elementiem, rāmjiem, ja salīdzina ar parasto televizoru kā to iedomājamies. Kastes ir no gofrētā kartona, kas nodrošina tām izturību, spēju locīties un veidot savienoties kā puzles gabaliņiem, lai pēc izpakošanas no tā varētu izveidot kādu saimniecībā noderīgu lietu.

    Reklāma

    Avots: Samsung

    Lai izveidotu savam kaķim jaunu spēļvietu un guļvietu, Samsung ir nodrošinājis pat speciālu pamācību, taču ir iespēja iedarbināt savu iztēli un izveidot personīgo interpretāciju. Kompānija ir padomājusi pie detaļām, jo veidojot gan žurnālu turētāju, gan māju kaķim, būs redzami daži uzraksti, tādējādi klientiem atgādinot par savu eksistenci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    20.04.2020 11:17

    cik pamanīju, Amazon bija pirmais, no kura iepakojuma kastes varēja izgriezt kaut ko… ja vēl atcerētos ko… :) laikam planieri vai lidmašīnu.

    blmz
    20.04.2020 12:45

    “ļaus”? pirms tam neļāva?

    Krotow
    20.04.2020 14:28
    Reply to  blmz

    Fakts: Vidējā aritmētiskā pircēja iztēle ir apmēram amēbas līmenī. Bez priekšā teikšanas pat dibenu neprot noslaucīt. Kur nu vēl kaķim mājiņu no kartona blāķa izgriezt.

    Kurmju mednieks
    20.04.2020 21:13
    Reply to  Krotow

    Nespried pēc sevis, kurmi !

    Reklāma