Web Analytics
More
    Reklāma

    PCMark un 3DMark izstrādātājs izslēdz MediaTek ierīces no veiktspējas topiem

    Jaunākie raksti

    Jau pagājušajā nedēļā bija runas par MediaTek krāpšanos ar procesoru veiktspējas testiem – MediaTek procesori esot saņēmuši iebūvētu algoritmu, kas atpazīst veiktspējas testu lietotnes un uzreiz samazina procesoru enerģijas taupīšanas algoritmu darbību. Faktiski var sacīt, ka tajā mirklī MediaTek procesori tiek virstaktēti, kad tos salīdzina ar parastu ikdienas darbību kopā ar citām lietotnēm.

    Vakar UL (PCMark un 3DMark veiktspējas testu izstrādātājs) no saviem topiem izņēmis ārā MediaTek ierīces līdz tiks noskaidrota situācija ar krāpšanos. No PCMark un 3DMark veiktspējas testu topiem pazudušas aptuveni 50 MediaTek ierīces no 25 dažādiem ražotājiem.

    Reklāma

    MediaTek nācis klajā ar paziņojumu, ka uzņēmuma darbība un procesoru izstrāde norit “saskaņā ar industrijas standartiem”. UL norādījis, ka MediaTek izpratne par industrijas standartiem, iespējams, atšķiras no citu izpratnes par to, bet veiktspēju topos MediaTek ierīces atgriezīsies tikai tad, kad MediaTek būs pārvērtējis skatījumu uz standartiem un novērsis šīs nepilnības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    17.04.2020 16:00

    Dubultstandarti kā patiesība – hmm, Taivānā it kā nav komunistu režīma.

    Reklāma