Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook testē saziņas aplikāciju speciāli Apple Watch

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā ziņojām, ka Facebook paspārnē atrodas īpaša komanda “New Product Experimentation team” – NPE, kura nodarbojas ar jaunu servisu izstrādi, piemēram, pāriem veltītais Tuned. Turpinot savas aktivitātes, Facebook prezentējis savu pirmo lietotni Kit, kura izstrādāta speciāli Apple Watch viedpulksteņiem.

    Kit nav nekas cits kā Facebook Messenger līdzīga lietotne ar pielāgotu dizainu tieši ērtai lietošanai viedpulkstenī. Tās mērķis ir ļaut mums sazināties ar saviem tuvākajiem ģimenes locekļiem un draugiem, ko arī paskaidro pilnais lietotnes nosaukums “Keep in Touch”. Sniedzot iespēju ātri nosūtīt balss ziņu, smaidiņus, lokāciju, kā arī rakstisku ziņu. Kit ļauj sazināties ar tiem kontaktiem, kuri pieejami mūsu Facebook Messenger lietotnē, kā arī informācija tiek sūtīta caur to, neizmantojot īsziņas vai Apple iMessage servisu.

    Reklāma

    Avots: TechCrunch

    Galvenā īpašība Kit ir ērta un viegla iespēja atbildēt uz saņemto ziņu tieši no Apple Watch, neizmantojot telefonu, jo no savas ikdienas pieredzes varu teikt, ka ir iespējams atbildēt no pulksteņa, taču šis process var izrādīties piņķerīgs. Ja risinājums ir labi veidots no lietotāja skatpunkta, tad šāda lietotne varētu spēt konkurēt ar jau esošajām saziņas platformām.

    Lietotne Kit ir pirmā NPE komandas veidotā, kura ir piesaistīta citam Facebook servisam, jo līdz šim tikušas veidotas nesaistītas aplikācijas, neprasot būt sociālā tīkla lietotājam. Atkal un atkal gan nākas vilties, ka mēs Latvijā nevaram piekļūt šiem testa produktiem, un iespējams nespēsim. Ja NPE izstrādātas lietotnes negūst popularitāti, tās tiek ātri noņemtas no trases.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JNS
    16.04.2020 19:38

    diez vai kāds, pēc šitā visa, gribēs vēl šādus izmantot – īsti nesaprotu – kā var dzīvot vienīgi facebūkā –
    un pie kam vēl tieši Apple Watch …

    Reklāma