Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook palaiž aplikāciju Tuned, kas paredzēta pāru saziņai

    Jaunākie raksti

    Facebook savā paspārnē izveidojusi speciālu komandu ar nosaukumu “New Product Experimentation team”, kas nodarbojas ar dažādu lietotņu izstrādi saistībā ar klientu servisu. Tā radījusi jaunu lietotni Tuned, ar kuras palīdzību pāri savā divvientulībā spējīgi dalīties ar dažādām lietām.

    Tuned aplikācija šobrīd pieejama vienīgi iOS lietotājiem, kurā starp diviem cilvēkiem iespējams dalīties ar savu noskaņojumu, dziesmās, veidot digitālo piezīmju grāmatu, sūtīt balss ziņas un foto. Principā veidojot tādu kā atmiņu kladi, kura pārāk neatšķiras no citām saziņas lietotnēm kā WhatsApp un Messenger. Lielākā atškirība varētu būt tieši šī privātās telpas veidošana, kurā patiešām tikai pāris veido savu vidi.

    Reklāma

    Lietotni iespējams savienot ar Spotify, lai ērtāk dalītos ar mūziku. Interesanti, ka tā neprasa būt reģistrētam Facebook, taču tik un tā lietotājs apstiprinās sociālā tīkla noteikumus, kas ļauj to izmantot reklāmas nolūkos. Lietotne gan nav pieejama Latvijas App Store, vismaz pagaidām. Tā vietā var pamēģināt Latvijā radīto Asya, kura ar mākslīgā intelekta palīdzību spēj palīdzēt pārim veidot jēgpilnas sarunas, analizēt tās un iepazīt vairāk vienam otru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma