Web Analytics
More
    Reklāma

    Firefox Facebook Container sargās tavu privātumu

    Jaunākie raksti

    Mozilla tikko uzsākusi izsūtīt jaunāko Firefox tīmekļa pārlika versiju (Firefox 74), šī versija iezīmēs lielākus centienus pasargāt lietotājus no Facebook izsekošanas.

    Mozilla plašāk pastāstījuši par Facebook Container iebūvēto spraudni, kas pieejams visiem Firefox izmantotajiem. Facebook Container tevi sargās no Facebook glūnīgās acs ne tikai Facebook apmeklēšanas laikā, bet arī citviet.

    Reklāma

    Facebook Container nodrošina, lai netiek reģistrētas tavas pieteikšanās citos tīmekļa servisos ar Facebook Login, tāpat Facebook nevarēs redzēt tavus ierakstus, komentārus un laikus, kas veikti citās vietnēs.

    Facebook Container darbosies līdzīgi reklāmu bloķētājiem – pamatā šis rīks būs neredzams, tas darbosies fonā, bet būs iespēja ielikt arī vietnes baltajā sarakstā, ja kaut kas nestrādās vai lietotājam radīsies kādas citas vajadzības, kas saistāmas ar Facebook izmantošanu.

    Facebook Container darbosies arī Instagram un Facebook Messenger.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User1
    17.03.2020 11:05

    Firefox ir kļuvis par draņķību, kas visu laiku uzbāžas ar saviem – We know you like facebook; Recommended extensions as you browse; You dont need an account but you might want one utt. Jau sāk kaitināt to visu slēgt nost un skaidrot klinetiem kas tas ir…

    digitalk
    17.03.2020 11:32
    Reply to  User1

    kur ta nu uzbāžas, tikai atjauninot versiju viens logs ar jaunajām fīčām. nē, nu ja tu esi bijis pārāk slinks noņemt vienu ķeksi un neesi klientam atslēdzis Homepage Snippets, tad protams, ka rādīs Mozillas/Firefox jaunumus.

    Juris
    17.03.2020 13:28

    Šķiet, ka šo lietoju jau kādu brīdi, tāpat kā “Google container”, kādu pusgadu vismaz.

    Konteiners
    17.03.2020 13:38

    “Jums patīk parakāties atkritumos, bet nepatīk smakojošās rokas – te jums būs Mozillas cimdi”))

    digitalk
    17.03.2020 13:51
    Reply to  Konteiners

    piedāvājam kopā ar jauno odekolonu līniju «Smirdīgais sesks»!

    phe
    18.03.2020 08:47

    Par facebook ‘zināšanām’ reiz pamanīgi nobrīnījos. Reiz Whatsapp’ā uz telefonu paziņa atsūtīja kaut kādu facebook ieraksta linku, kuru atverot automātiski tiku autenficiēts facebook. Lai gan skaidri zinu, ka no šī konkrētā telefona vēl nevienu reizi facebook nebiju ielogojies. Kā?

    Reklāma