Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Phone lietotne pieejama arī ne-Pixel viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Google Phone bija viena no tām lietotnēm, ko Google piedāvāja kopā tikai ar saviem Pixel viedtālruņiem un arī pie mums nepopulārajos Android Go viedtālruņos. Paziņots, ka Google Phone lietotne turpmāk palēnām nonāks arī citos viedtālruņos.

    Jau šobrīd Google Phone lietotne pieejama Google Play veikalā, to šobrīd var izmantot Zenfone 6, Oppo Find X2 Pro un LG V60 modeļos. Tiek solīts, ka Google Phone lietotne nonāks arī daudzos citos viedtālruņu modeļos.

    Reklāma

    Šobrīd zināms, ka Google Phone lietotne vismaz sākotnēji nenonāks Samsung un OnePlus viedierīcēs, jo abi minētie ražotāji neatbalsta iespēju, kas tiek dēvēta par dialer shared library.

    Google Phone lietotne ļauj zvanīšanas ekrānu samazināt, un to var pārvietot, lai vienlaikus veiktu darbības citās lietotnēs. Tāpat iespējams saņemt brīdinājumus par nevēlamiem numuriem un ziņot par aizdomīgiem zvaniem, lai palīdzētu aizsargāt citus no telemārketinga zvaniem, krāpniekiem un nevēlamiem zvanītājiem. Pastāv iespēja bloķēt numurus, lai novērstu turpmāku zvanu saņemšanu. Ja esi instalējis un aktivizējis lietotni Google Duo, iespējams ērti pārslēgties no balss zvana uz Duo videozvanu.

    Paskatījos, ka neviens vismaz no manis apskatītajiem viedtālruņiem nav ticis pie Google Phone lietotnes atbalsta. Pagaidām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    14.04.2020 09:45

    Uz sava samsunga šo te esmu uzinstalējis ar apk… Pēc Nexus nopirku samsungu un tā zvana lietotne bija tik nepatīkama, ka nācās meklēt risinājumu, lai varētu kaut ko ērtāku lietot, vismaz man.

    debesskrapis
    14.04.2020 12:31

    Kāpēc nav iespējams veltīt papildu pāris minūtes, lai tam līdzīgus rakstus padarītu būtiski kvalitatīvākus?

    Nav saprotams, kāpēc kādam iepriekš minēto lietotni vajadzētu savā telefonā uzstādīt. Kas ir dialer shared library?

    Kāda pievienotā vērtība vai arī vienkārši vertība ir no tā, ka tiek iztulkots un atreferēts angliski uzrakstīta teksta saturs tikai, lai sasniegtu uzstādīto rakstu publicēšanas skaita kvotu?

    Kursors.lv
    14.04.2020 12:40
    Reply to  debesskrapis

    Šis laikam atkarīgs arī no tā, kas lasa šo ziņu. Tie, kas zina, kas ir Pixel, jau pēc virsraksta sapratīs, ka foršs jaunums un uzstādīs arī savā (ne Pixel) telefonā šo vienkāršo zvanu lietotni. Citiem, piekrītu, var plašāk pamēģināt paskaidrot, kas tas ir un kāpēc tas ir forši.

    debesskrapis
    14.04.2020 12:59

    Tas tik tiešām prasa tikai pāris papildu minūtes, savukārt raskta vertība būtiski palielinās arī “parasto” cilvēku skatījumā, kas rezultātā var palielināt arī bloga auditoriju.

    Regulāri lasu kursors.lv un nereti pēc līdzīgu rakstu izlasīšanas rodas jautājums – un? kāpēc šī ziņa ir interesanta vai svarīga?

    Paldies par sapratni un veiksmi!

    Kursors.lv
    14.04.2020 13:00
    Reply to  debesskrapis

    Tev ir taisnība, paldies. Ziņu papildinājām.

    KKTK
    14.04.2020 13:35

    Zvana ieraksta opcija laikam nav…

    Kursors.lv
    14.04.2020 14:13
    Reply to  KKTK

    Lai arī kopumā viss velk uz to, ka oficiāli Android (un arī citās lielajās platformās) zvanu ieraksta funkcijas vairs nebūs, tomēr atradu diezgan svaigu rakstu, ka Google Phone lietotnē tomēr kaut ko tādu Google plāno iebūvēt: https://www.xda-developers.com/google-phone-app-call-recording/

    Bien Venidos
    14.04.2020 14:48
    Reply to  KKTK

    Xiaomi pēc noklusējuma jau sen prot rakstīt un bloķēt visu kas nav kontaktos.

    Guntis
    14.04.2020 14:35

    Google Phone labu laiku ir pieejama arī Xiaomi telefoniem jau no ražotāja, vismaz globālajām versijām.

    Kaspars Siliņš
    15.04.2020 02:14
    Reply to  Guntis

    Jā, man jau kādus 6 mēnešus ir ši aplikacija iekš m9tpro

    benu 13
    14.04.2020 16:44

    Pēc kāda no apdeitiem xiaomi zvanīklas vietā atlidoja cita, tagad izrādās – googles. Sākumā spļaudījos, tagad jau esmu pieradis. Tā kā izmantoju zvanīšanu tik paretam – var lietot, bet pats diez vai būtu instalējis.

    rudzu rikas
    14.04.2020 19:41
    Reply to  benu 13

    Man arī tagad google zvanīklis, lai arī telefons nav pixel. Laikam noportēts no pixel. Melnās tēmas gan nav, jo laikam ne tā jaunākā versija. Tā kā izmantoju zvanīšanu reti – var pieciest. Var pat laikam ierakstīt sarunas (manuāli ar pogas nospiešanu), tikai neesmu piefiksējis vai tikai izejošos zvanus vai arī ienākošos. Katrā ziņā tik ērti, kā bija iepriekš (ar citu telefonu un citu programmu), kad rakstīja “automātā” visas sarunas, vairs nav.

    Reklāma