Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pārtrauks uzturēt vecāku viedo televizoru Android un iOS lietotni

    Jaunākie raksti

    Samsung paziņojis, ka rudenī (5. oktobrī) tiks pārtraukta Smart View lietotnes darbība gan Android, gan arī iOS viedtālruņu operētājsistēmās.

    Vienlaikus tiek ziņots, ka Samsung Smart View lietotne jau šobrīd darbojas visai vāji, ja vispār darbojas. Pēc 5. oktobra to vairs vispār nevarēs iegūt no lietotņu veikaliem, bet izmantot jau uzstādītu lietotni varēs turpināt.

    Reklāma

    Samsung iesaka pāriet uz SmartThings lietotni, kas Samsung viedtālruņos nāk jau uzstādīta rūpnīcā. Diemžēl SmartThings lietotne nav saderīga ar vecākiem viedajiem televizoriem. Nekur gan netiek uzskaitīts, kuri tieši viedie Samsung televizori paliks bez pavadošās lietotnes viedierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    08.04.2020 09:46

    Un pēdējais ielāps iespējos reklāmas :D :D :D

    Krotow
    08.04.2020 11:05
    Reply to  KKTK

    Un kas par to būtu šaubījies ;) Tāpēc vien TV labāk izmantot tikai kā monitoru :)

    Mareks
    08.04.2020 19:45

    Man jau sen Samsung smart vairs nav smart, kopš nogrieza YouTube, vienā dienā bija paziņojums, ka nebūs pieejams vairs YouTube un viss. Tāpēc nākamais TV noteikti nebūs Samsung. Amerikā varētu gan jau tiesāties, jo pirku lielā mērā dēļ šīs funkcijas kādreiz pa 500 latiem.

    Jānis
    09.04.2020 09:30
    Reply to  Mareks

    Nu nez, man ir jau cik gadus vecs samsung, joprojām iet gan amazon, gan netflix, ok netflix veca versija bez profiliem, bet viss iet….

    Jānis
    09.04.2020 10:04

    Man arī vecs samsungs un Smart View aplikācija jau bija ļoti grūti lietojama 3-4 gadus atpakaļ.
    Youtube’e strādā labi, bet netflix vēl sliktāk kā Smart View aplikācija jeb pilnībā nelietojams. Pēc idejas jāmaina TV, bet negribas, jo atskaitot softu televizoram nav nekādas vainas.

    Jānis
    09.04.2020 13:44
    Reply to  Jānis

    Nu es dēļ tā skatos firestick virzienā, tas šobrīd izskatās vienīgais kuram ir arī amazon pieejams, ne tikai netflix… Tur ir tas viens variants kuram LV arī pēc apraksta vajadzētu strādāt…

    Reklāma