Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilly saņem elektroniskās naudas iestādes licenci, nodrošinās plašāku finanšu darījumu spektru

    Jaunākie raksti

    Mobilo maksājumu platforma Mobilly ir saņēmusi elektroniskās naudas iestādes licenci no Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK). Šī licence dod tiesības sniegt maksājumu pakalpojumus ne tikai vietējā tirgū, bet visā Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomikas zonas teritorijā.

    Licence dos iespēju Mobilly atvērt maksājumu kontus ar savu unikālo IBAN identifikatoru, kā arī potenciālu iespēju nākotnē pieslēgties Latvijas Bankas uzturētajai zibmaksājumu sistēmai, kas nodrošinātu iespēju veikt ātros maksājumus, kā tas ir paredzēts SEPA Instant Credit Transfer (SEPA ātro kredītpārvedumu) principos.

    Reklāma

    Nākotnē Mobilly plāno ieviest lielāko daļu Eiropas Savienības Maksājumu pakalpojumu direktīvā (PSD2) paredzētos pakalpojumus, lai varētu piedāvāt pakalpojumus vienā ērti lietojamā lietotnē, tostarp sniedzot iespēju klientiem izmantot Mobilly pakalpojumus visiem iespējamajiem finanšu darījumiem, piemēram, iespēju reģistrēties Mobilly sistēmā ar citā dalībvalstī reģistrētu tālruņa numuru, piedāvāt klientiem iespēju papildināt elektroniskās naudas kontus, izmantojot Zibmaksājumu sistēmas ātros maksājumus, un realizēt citus projektus.

    “Licences iegūšana ir apliecinājums Mobilly stabilitātei un spējai nodrošināt pakalpojumus saviem klientiem pēc augstākajiem drošības standartiem. Tas ir ilgstoša darba rezultāts, kas veikts finanšu kapitālā remonta laikā, tāpēc vēl jo vairāk apliecina Mobilly spēju pielāgot savus pakalpojumus un nodrošināt caurspīdīgumu un finanšu pakalpojumu kvalitāti saviem klientiem,” stāsta Mobilly valdes priekšsēdētājs Valdis Bergs.

    Pielāgojoties ārkārtas situācijas apstākļiem valstī, Mobilly turpina strādāt arī pie jauniem risinājumiem, lai padarītu savu klientu ikdienu iespējami ērtāku. Viens no jaunākajiem risinājumiem ir izmaiņas MobillyTX izstrādātajā jebkura uzņēmuma darbinieku labumu sistēmā, kas iekļauj pusdienu, transporta, medicīnas, sporta un citu ikdienas pakalpojumu apmaksas nodrošināšanu Mobilly mobilo maksājumu aplikācijā. Laikā, kad lielākā daļa darbinieku strādā no mājām, darba devēji ar aplikācijas palīdzību var apmaksāt viņiem pusdienas, nodrošinot bezkontakta piegādi uz mājām. Ar šādu risinājumu darba devēji var turpināt atbalstīt savus darbiniekus un stiprināt komandas sajūtu šajos mainīgajos apstākļos, kā arī ietaupīt finanšu resursus līdz pat 36 000 EUR uz 100 darbiniekiem viena gada laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rododanders
    01.04.2020 16:44

    Kur var tikt pie free MobillyRevolut kartes? :D

    Astro
    02.04.2020 00:35

    Tā arī būtu teikuši – ietaupījums 1€ uz darbinieku dienā. Bet nē, 100 gb un gada laikā… :-)

    02.04.2020 00:42
    Reply to  Astro

    varbūt uz 10 darbiniekiem izdodas labi ja 10 centus uz degunu ietaupīt…

    Reklāma