Web Analytics
More
    Reklāma

    Videokonferenču dalībnieki ar nelielu triku tēlo ieinteresētību

    Jaunākie raksti

    Ko tik nedarīsi, lai nekas nebūtu jādara.

    Iespējams, ar šādu dzīves moto uz pilnu banku iziet tie gudrinieki, kuri izlēmuši nofilmē nelielu tā saucamo loop (atkārtotas cilpas) video ar sevi, kurā visu laiku blenž datora ekrānā ar ļoti ieinteresētu sejas izteiksmi. Pēcāk šie video tiek palaisti pa apli videokonferences norises laikā.

    Reklāma

    Viens no populārākajiem videokonferenču rīkiem Zoom piedāvā konferences rīkotājam aktivizēt paziņojumu, ja kāds no dalībniekiem nav 30 sekundes redzams savā tīmekļa kamerā.

    Cilvēki atraduši iespēju šo apiet, ievietojot Zoom Rooms pielāgotajā fonā (custom background) savu fotogrāfiju vai palaižot fonā loop video. Un tad katrs var darīt to, kas ienāk prātā – spēlēt spēlītes, kasīt pakausi, pievērt acis uz mirkli u.tml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    tik tak
    24.03.2020 08:59

    Kārtējās blēņas. Ja organizators nesaprot, kuri kolēģi ir jāaicina un tāpēc drošības pēc saaicina pusi uzņēmuma, tad jau iepriekš nevajag apstiprināt ielūgumu, paskaidrojot iemeslu. Parasti tas prasa tieši 2min. lai atbildētu uz megajautājumu, kura dēļ cilvēks ir pieacināts un 99% gadījumu šo atbildi var sniegt iepriekš.

    Atceramies, ka uzaicinājums uz sapulci vai konferenci vēl nenozīmē, ka tajā obligāti jāpiedalās vai ka jāpiedalās 100% laika, no sākuma līdz beigām, atsēžot daļas kurās dalībnieks neko negūst vai nepievieno. Laiks ir vienīgais resurss, kuru mēs nekad vairs neatgūsim, tāpēc ir muļķīgi to tērēt bezjēdzīgās sapulcēs vai izdomājot veidus, kā simulēt savu klātbūtni.

    25.03.2020 12:17

    Pieverst acis uz mirkli :D

    Reklāma