Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S20 sērijas viedtālruņi uzsāk saņemt kameras labojumus

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados ieviesies tāds nejauks ieradums viedtālruņu ražotājiem izlaist ierīces, bet pēc tam ķerties klāt pie dažādu labojumu izstrādes un pāris jaunu nianšu pievienošanas. Viss jau būtu labi, ja vien šīs viedierīces nemaksātu ārprātīgu naudu, kā arī pirmie pircēji tiek padarīti par izmēģinājuma trusīšiem un testētājiem.

    Nevēlos nevienu apvainot vai rādīt ar pirkstu, bet ir sajūta, ka šo mazo triku aizsāka Huawei. Pie pircēja nonāk gatavs dzelzis, bet softs tiek piekoriģēts pēcāk. Protams, šobrīd viedtālrunis ir sarežģītāks par datoru, kā arī uz ražotājiem tiek izdarīts spiediens piedāvāt arvien jaunas iespējas, kuru darbības testiem vienkārši nepietiek resursu.

    Reklāma

    Samsung Galaxy S20+ apskats – prātīgākais no trijotnes

    Samsung pirms aptuveni nedēļas uzsāka izlaist kameras programmatūras labojumu saviem Galaxy S20 sērijas viedtālruņiem ar Snapdragon procesoriem, bet jau tagad Galaxy S20 sērijas Exynos modeļi sāk saņemt kameras uzlabojumus. Tiek solīts, ka sakārtota autofokusa darbība un arī cilvēku ādas tonis tiks attēlots precīzāk.

    Pie Galaxy S20 sērijas viedtālruņu lietotājiem atjauninājumam jānonāk tuvākajās dienās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.03.2020 10:54

    – izlaist ierīces, bet pēc tam ķerties klāt pie dažādu labojumu izstrādes…

    Tieši tā arī notiek. Jo notiek tāda cīņa par klientu ka akmens uz akmens nepaliek. Un priecājieties, ja jums kamera nedarbojas. Citur gļukaina softa dēļ krīt lidmašīnas.

    Lauris
    24.03.2020 11:33

    Varu apstiprināt, ka Exynos procesora darbinātam S20 atjauninājums ir klāt. Grūti pateikt, vai kaut kas ir uzlabojies, arī pirms tam viss bija daudz maz OK, atskaitot dažus sīkus gļukus.

    gpl
    24.03.2020 13:16

    ārprātīgu naudu? Jāsāk pierast pie domas, ka mūsdienās trubele par kilonaudu nav nekas ārprātīgs, īpaši ņemot vērā ka daļa laimīgo lietotāju tos pērk uz krīta un pat nesaprot, cik tas viss maksā ar GPL. Ņemot vērā, ka liela daļa kilotrubas pircēju ir priecīgi par pašu “man ir!” faktu, kāpēc lai tur īpaši censtos kaut ko sataisīt līdz galam – nākamgad tāpat būs jauns modelis.

    Kredīts
    25.03.2020 11:53
    Reply to  gpl

    Ja nezināji, tad visi operatori un TET dod bezprocentu nomaksu + ik pa laikam kāds internetveikals dod bezprocentu nomaksu uz kokrētu periodu.
    Tas, ka ir aitas, kas salīdzinilv paņem lētāko (jo pie operatoriem parasti ir mazliet dārgāki) kredītā un summā pārmaksā krietni virs operatoru/TET cenas, tā cita lieta.

    Reklāma