Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzladets.lv atver uzlādes ierīču viedveikalu mājsaimniecībām un uzņēmumiem

    Jaunākie raksti

    Turpinot sabiedrības izglītošanu un elektromobilitātes popularizēšanu Uzladets SIA ir uzsācis elektromobiļu uzlādes iekārtu un aksesuāru tirdzniecību mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Ar šīm uzlādes ierīcēm var veikt uzlādi pat 10 reizes ātrāk nekā izmantojot mājsaimniecības rozeti.

    Sākot no marta vietnē veikals.uzladets.lv ir uzsākta elektroauto uzlādes iekārtu un to aksesuāru tirdzniecība. Uzlādes iekārtas ir pieejamas no vairākiem zīmoliem – Schneider Electric, KEBA, EO, Etrel, NRGkick, Ensto – un tās ir piemērotas lietošanai jebkurā vietā ar atbilstošu elektrības pieslēgumu. Iegādei ir pieejami arī uzlādes kabeļi, strāvas stipruma regulatori un vairāki tematiskie aksesuāri elektroauto cienītājiem, piemēram, krekli ar tematisko apdruku, automašīnu uzlīmes u.c.

    “Uzlādējot automašīnu mājās, drošāk un ērtāk ir izmantot uzlādes staciju nevis ierasto rozeti ar adapteri, kas iekļauts automašīnas komplektācijā. Pie sienas vai atsevišķa staba piestiprināta uzlādes stacija ir vizuāli pievilcīgāka, kā arī sniedz papildus drošības funkcijas, ko rozete nespēj sniegt.

    Vairums mūsdienu elektriskās mašīnas iespējams uzlādēt ar jaudu, kas ir 5 reizes lielāka, nekā pieejama rozetē un arvien pieaug to automašīnu skaits, kuras lādējamas ar vēl lielāku jaudu, attiecīgi samazinot automašīnas pilnai uzlādei nepieciešamo laiku”, Kārlis Mendziņš, Uzladets SIA valdes loceklis

    Uzlādes iekārtu un to aksesuāru tirdzniecība ir likumsakarīgs Uzlādēts.lv elektroauto un atjaunīgo energoresursu ziņu bloga attīstības solis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma