Web Analytics
More
    Reklāma

    Tet bez maksas Helio televīzijā piedāvās video saturu bērniem

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā, ka saistībā ar COVID-19 izplatību Latvijā līdz Lieldienām ir izsludināta ārkārtas situācija un noteikta virkne ar ierobežojošiem pasākumiem, Tet aicina Latvijas iedzīvotājus būt līdzatbildīgiem – pēc iespējas izslēgt tiešus kontaktus ar apkārtējiem un palikt mājās, tādējādi samazinot slimības izplatības iespējas. Lai atbalstītu ģimenes un palīdzētu rast nodarbes laikā, kad slēgtas izglītības iestādes un liela daļa vecāku izvēlas bērnus nevest uz bērnudārziem, Tet visiem saviem Helio interaktīvās televīzijas klientiem bez maksas dāvina “Bērnu tematisko paku” un bērniem vecumā no 2 līdz 7 gadiem īpaši pielāgoto un drošo “Bērnu stūrīti”. Savukārt Helio virszemes televīzijas klientiem – “Bērnu un jauniešu paku”.

    Helio virszemes televīzijā “Bērnu un jauniešu paka” visiem klientiem ir pieejama jau šobrīd, savukārt Helio interaktīvās televīzijas klientiem “Bērnu paka” un “Bērnu stūrītis” kļūs pieejams pakāpeniski – laikā posmā līdz pirmdienai. Lai to lietotu, klientiem nav jāveic nekādas papildu darbības. Papildu pakas dāvanā klienti varēs izmantot līdz šī gada 1. maijam.

    Reklāma

    Katra atbildība šodien ir rūpēties par savu un līdzcilvēku veselību un drošību. Tādēļ lielākā daļa Tet darbinieku strādā attālināti, savukārt darbu ar klientiem klātienē turpinās darbinieki, kas nodrošina sabiedrības pamatvajadzības – klientu inženieri, kas novērš bojājumus un ierīko pakalpojumus, kā arī atsevišķu citu specialitāšu meistari kritiski svarīgo funkciju izpildei. Būs atvērta daļa veikalu, lai palīdzētu interesentiem ar tehnikas iegādi attālinātam darbam un mācībām.

    Tet lūdz klientus būt atbildīgiem pret līdzcilvēkiem un Tet darbiniekiem – savus pakalpojumus pārvaldīt pašapkalpošanās portālā Mans Tet, palīdzību par pakalpojumu darbību meklēt palidziba.tet.lv, tehniku izvēlēties un iegādāties interneta veikalā. Savukārt situācijās, kad tiešām būs nepieciešama Tet meistaru klātienes palīdzība, iepriekš informēt par sliktu pašsajūtu vai potenciāli iespējamu saskarsmi ar COVID-19 vai karantīnā esošu personu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    14.03.2020 23:57

    Homo Novus par brīvu weekendā no autoriem.

    Skābene
    16.03.2020 08:05

    Un Shortcut klienti atkal apdalīti, ja tev nav mājās Tet optika, tad saņem pigu!?

    Reklāma