Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 vismaz uz mēnesi slēgs klientu apkalpošanas centrus

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators “Tele2” no 14. marta līdz 14. aprīlim slēgs klientu apkalpošanas centrus, aicinot klientus izmantot pakalpojumus un veikt pirkumus attālināti. “Tele2” biroja darbinieki savu darbu turpinās attālinātā režīmā, strādājot no mājām. Šāds lēmums pieņemts, atbalstot valdības iniciatīvas ierobežot Covid-19 izplatību, kā arī rūpējoties par “Tele2” darbinieku, klientu, sadarbības partneru un sabiedrības veselību.

    Izmantojot “Tele2” mājas lapu www.tele2.lv, pašapkalpošanās portālu mans.tele2.lv un mobilo lietotni, ir iespējams saņemt visus svarīgākos pakalpojumus – veikt rēķinu apmaksu, tarifu plānu maiņu, jaunu pakalpojumu pieslēgšanu u.c.

    “Mums rūp sabiedrības, mūsu darbinieku un klientu veselība, tāpēc esam pieņēmuši atbildīgu lēmumu turpmāko mēnesi strādāt attālināti, lai samazinātu vīrusa izplatības riskus. Vienlaikus, apzinoties, ka mobilie sakari ir īpaši nozīmīgi tieši ārkārtas situācijās, pievērsīsim īpašu uzmanību mobilo sakaru nepārtrauktības nodrošināšanai. Aicinu klientus un sadarbības partnerus būt saprotošiem un izmantot attālinātas sadarbības iespējas,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    Klientiem noderīga informācija:

    “Tele2” mobilā lietotne:

    “Tele2” diennakts informatīvā dienesta tālr.:

    • 1600 (tikai “Tele2” klientiem),
    • +371 29560600 (“Tele2” klientiem, atrodoties ārpus Latvijas, vai citu operatoru klientiem).
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma