Web Analytics
More
    Reklāma

    Studenti aicina pieteikties «peļu slazdu» automašīnu konstruēšanas sacensībām

    Jaunākie raksti

    Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes studentu pašpārvalde aicina pieteikties sacensībām «Slazds 2020», kurās jāizgatavo auto modelis, kura vienīgais mehānisms ir peļu slazda atspere. Sacensības notiks 21. martā Rīgas Tehniskajā universitātē, Kaļķu ielā 1 un šogad tās tiek rīkotas pirmo reizi.

    Sacensībās aicināti piedalīties gan studenti, gan vidusskolēni, veidojot divu līdz trīs dalībnieku komandas. Komandām tiks izsniegti konstruēšanas materiāli un darba rīki. Auto konstruēšanai paredzēts ierobežots laiks – trīs stundas, un izveidotā auto svars nedrīkstēs pārsnieg 300 gramus. Pēc tam žūrija vērtēs konstrukciju atbilstību sacensību noteikumiem, un automašīnas, kuras būs izveidotas atbilstoši prasībām, tiks vērtētas divās kategorijās – pēc tā, kādu attālumu tās spēj nobraukt, kā arī pēc to vizuālajām un funkcionālajām īpašībām. Katrā no kategorijām tiks sveikti pirmo trīs vietu ieguvēji.

    Reklāma

    Sacensības sāksies ar dalībnieku reģistrāciju plkst. 9.00, bet plkst. 10.00 sāksies auto konstruēšana, kas turpināsies līdz plkst. 14.00 ar pusdienu pārtraukumu no plkst. 12.00 līdz 13.00, kura laikā konstruēšanu turpināt nevarēs. Īsi pēc plkst. 14.00 sāksies konstrukciju vērtēšana, bet plkst. 16.30 – apbalvošana.

    Pieteikties sacensībās var līdz 18. martam plkst. 23.59.

    Plašāka informācija: ej.uz/slazds_2020

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma