Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Phone II beidzot sāk saņemt Android 10

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka viens no šobrīd ātrākajiem viedtālruņiem pasaulē – ASUS ROG Phone II – uzsācis saņemt Android 10 operētājsistēmas atjauninājumu. ROG Phone II tika pie Android 10 beta versijas decembrī, bet tā nebija ikdienā izmatojama, jo līdzi beta versijai vilkās vairākas būtiskas problēmas.

    Lai arī ASUS atzīmējis, ka Android 10 stabilā versija ir pieejama uzreiz, tomēr būtu jāņem vērā, ka pie lietotājiem tā nonāks vismaz divu nedēļu laikā, varbūt pat nāksies uzgaidīt nedaudz ilgāk.

    Reklāma

    ASUS pagājušā gada jūlija beigās izziņoja ROG Phone II ar 120 Hz 10-bitu HDR ekrānu un uzlabotu Snapdragon 855+ procesoru, kas veidots speciāli spēlīšu entuziastiem. ASUS ROG Phone II paredzēts ne tikai spēlīšu dzenātājiem, bet ASUS uzsver, ka viedtālrunis derēs arī Android entuziastiem.

    ROG Phone II ticis pie 12 GB RAM, kā arī 6.59 collu AMOLED ekrāna ar 120 Hz attēla atsvaidzi (pieejami arī 60 Hz un 90 Hz režīmi) un 10-bitu HDR. Ekrānā izvietotais skārienjutīgais sensors strādā ar 240 Hz, ražotājs uzsver, ka tādējādi ROG Phone II ir atsaucīgāks skārieniem par iPhone XS Max. ASUS izvietojis ROG Phone II arī Armoury Crate programmatūru spēlīšu pārvaldīšanai un ekrāna darbības optimizēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma