Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ar mašīnmācīšanās palīdzību nokopē Apple 3D Touch iespēju Pixel viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Google saviem Pixel sērijas viedtālruņiem uzsākusi piedāvāt Apple 3D Touch stila iespēju, turklāt tā ir izveidota ar mašīnmācīšanās palīdzību. Ja nezini, kas ir Apple 3D Touch, vari noskatīties šo īso video no Apple atbalsta lapas.

    Apple 3D Touch pie lietotājiem nonāca tālajā 2014. gadā kopā ar iPhone 6S, turklāt Apple 3D Touch paļaujas nevis uz ilgāku pirksta pieturēšanu pie ekrāna, bet gan uz to, cik stipri lietotājs piespiež ekrānu. 3D Touch darbināšanai zem ekrāna izvietoti speciāli sensori.

    Reklāma

    Google Pixel, protams, ar programmatūras atjauninājumu nedabūs iekš ekrāna jaunus piespiediena stipruma sensorus, tomēr Google ar mašīnmācīšanos mēģina noteikt, cik lielu platību uz ekrāna aizņem pirksts, attiecīgi programmatūra var noteikt, cik stipri lietotājs spiež uz ekrānu.

    Google izstrādātā 3D Touch pieejama tikai Pixel viedtālruņiem, kam uzstādīti jaunākā Android un ielāpu versija. Pie lietotājiem šī versija nonāks tuvāko pāris nedēļu laikā, jo Google šomēnes Pixel viedtālruņiem sūta visai plašu jaunu iespēju klāstu, ne tikai drošības ielāpus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Long press
    05.03.2020 11:09

    Long press uzlabojums būs pieejams tikai Pixel 4 – vismaz uz šo brīdi. Dotajā linkā, lejā tabulā to var redzēt.
    https://support.google.com/pixelphone/thread/32077388?hl=en

    Reklāma