Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S20 telefoniem jāsaskaras ar kritiku par kamerām

    Jaunākie raksti

    Kamēr Samsung Galaxy S20 sērijas tālruņus iespējams rezervēt un pirmie īpašnieki jau sāk tos saņemt, dažādas tehnoloģiju lapas paudušas savu kritiku par Samsung kamerām, uz ko kompānija paspējusi atbildēt ar programmatūras atjauninājumu, kā arī aizstāvot savu augstvērtīgo produktu.

    Lapas PCMag pārstāvis Saša Segans (Sascha Segan) savā apskatā par jaudīgāko Galaxy S20 Ultra dalījās nepatīkamajā pieredzē ar fokusiem, jo bieži vien ir vajadzīgas pāris sekundes, lai kamera nofokusētos uz objektu, uzņemot tieši tuvus kadrus. Kā arī papildus nepieciešams mainīt attālumus, lai beigu beigās fokuss nostrādātu, kas, protams, no lietotāja puses nav ērti.

    Reklāma

    Lapas InputMag apskatā par to pašu Ultra versiju ir pausts ļoti tiešs viedoklis, ka uz papīra Samsung kameras izklausās ļoti labi, taču joprojām iPhone 11 Pro attēlo dzīvīgākas krāsas, asākas detaļas, kad runa ir par ādas toņiem, kā arī ir labāka video stabilizācija. Apskatnieks norāda arī uz šīm pašām fokusa problēmām. Kaut arī šis nedaudz izklausās pēc iPhone slavināšanas, apskatā ir salīdzināti gan Samsung S10, gan iPhone, gan Pixel tālruņi.

    Citi apskatnieki sūdzas par to, ka “Super Steady” stabilizētajā režīmā kameras vienkārši izlaiž kadrus.

    Arī Markess Braunlijs testējot S20 Ultra dalījies ar saviem novērojumiem par bilžu fokusu, kas varētu būt saistīts ar jauno kameras fokusa sistēmu, ko latviski varētu nosaukt par fāžu noteikšanas autofokusu (angliski phase-detection autofocus). Dienvidkoreja jau saņēmusi pirmos programmatūras atjauninājumus, kuri adresēti tieši Ultra versijas kamerām, tā kā Samsung pietiekami ātri cenšas izmantot šos viedokļus un labot situāciju.

    Mēs paši esam uz testu saņēmuši Samsung Galaxy S20 un jau drīzumā pārbaudīsim, kā darbojas šī jaunā flagmaņa kameras.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andy Dobrovolsky
    03.03.2020 20:16

    Interesanti, ko par kameru izskatu teiks tie, kuri iesmēja par iphone? :)

    Jānis Bukovskis
    04.03.2020 07:15

    Man labāk patīk iPhone 11 versiju aizmugure.

    Einis
    04.03.2020 09:07

    Kāda jēga izgudrot plānu telefonu, ja kameras veido izcilni uz ārā un jāliek biezs vāciņš tā kā tā.

    Šitādu telefonu nemaz bez maciņa nevar nēsāt. Lai nēsātu bez maciņa ir jātaisa vienkārši biezāks telefona modelis.

    Reklāma