Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple var nākties katra palēninātā iPhone lietotājam izmaksāt 25 dolārus

    Jaunākie raksti

    Apple mazais 2017. gada manevrs ar iPhone palēnināšanu, lai it kā uzlabotu nolietotu akumulatoru darbība ilgumu, ir ievilcies līdz pat šim gadam. Apple izdevās ar programmatūras atjauninājumu palēnināt iPhone 6, iPhone 7 un iPhone SE darbību, pēcāk gan Apple piešķīra iespēju akumulatorus nomainīt, lai iPhone ātrdarbība atgrieztos.

    Sakarā ar šo nelielu Apple izgājienu ASV tika uzsākta tiesvedība. Sagaidāms, ka iesaistītajiem Apple varētu izmaksāt aptuveni 25 dolārus katram, kas gan ir niecīga summa, jo Apple nācās atlikt malā pusmiljardu dolāru. Te gan jāņem vērā, ka ASV šīs tā saucamās masveida tiesvedības (class action lawsuit) gandrīz nekad nav par labu cietušajiem – aptuveni pusi saņem juristu kantoris.

    Ja arī tev piederēja iPhone 6, iPhone 7 vai iPhone SE, vari nesatraukties, jo uz Eiropu šādas formas tiesas procesi neattiecas. Pāri pa lielo dīķi viņi izvillosies, juristu kantoris sabāzīs ķešās dažus simtus miljonus dolāru, un pēcāk varbūt atmetīs pa grasim arī iPhone pircējiem.

    Mums vienīgais prieks ir salīdzinoši siltā ziema, jo aukstākos laika apstākļos vecāku modeļu iPhone ir niķis slēgties ārā.

    Avotswired
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    slow down
    03.03.2020 10:06

    Vai maz var salīdzināt picas ar kolu ekvivalentu ar sirdsēstiem, ko piedzīvoja sabremzēto aiponu lietotāji?

    Yeah
    03.03.2020 10:27
    Reply to  slow down

    Tad jau android useri katru dienu piedzīvotu sirdsēstus :) joks joks. Nebija toreiz tā bremzēšana nemaz tik pamanāma, vismaz uz 6s. Varbūt šad un tad, brīžos kad baterijai jau pēdējie procenti.

    slow down
    03.03.2020 10:37
    Reply to  Yeah

    Androidu userus mierina doma, ka samaksātā cena – eur100 – arī nav tāda, lai tagad plēstu matus)

    Agris
    03.03.2020 10:38

    Varēja uzreiz papildus mēģināt piedzity naudu par jaunā telefona iegādi, jo vecais vilkās. Varbūt vēl piecīti piemestu :D

    Lietotaajs
    03.03.2020 12:44

    Un kaa ar manu iPad 3, kuru lietot ir neiespeejami? :D

    Reklāma