Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford klasika Bronco iegūs elektrificētu versiju par 185 tūkstošiem

    Jaunākie raksti

    Ford SUV modelis Bronco, kura ražošana tika uzsākta tālajā 1965. gadā un turpinājās līdz pat 1996. gadam, pateicoties uzņēmumam Zero Labs Automotive iegūs specializētu elektrisko versiju par nieka 185 tūkstošiem dolāru. Precizējot, sākot no šīs summas.

    Kompānija veidos speciālu nerūsējošā tērauda virsbūves versiju, jo tās garāžā jau ir Bronco karbona versija, taču esot pieprasījums tieši pēc klasiskās tērauda versijas. Atjaunošanai un elektrificēšanai nepieciešamas 1000 jaunas detaļas, lai patiešām saglabātu klasiskā auto vērtību, tāpēc ka Zero Labs Automotive vienmēr piedāvā augstākās kvalitātes materiālus un servisu, klientiem saņemot patiešām ekskluzīvus un labi nostrādātus produktus.

    Elektriskais Bronco būs aprīkots ar diviem elektromotoriem, kas kopā attīsta 600 zirgspēku jaudu, kā arī 70 kWh bateriju, ar kuru varēs nobraukt līdz pat 300 km ar vienu uzlādi. 2020. gadā paredzēts piegādāt aptuveni 30-40 šī auto speciālās versijas. Kā jau minēju iepriekš, tad bāzes cena ir 185 tūkstoši, bet klientiem ir iespējams to modificēt, tādējādi palielinot gala izmaksas. Savu pasūtījumu varat veikt kompānijas mājaslapā.

    Gala rezultāts patiešām izskatās acij tīkams, un noteikti piestāvētu saulainam pludmales izbraucienam. Zero Labs Automotive acīmredzami spēj klasiskajos auto ienest jaunu un ekoloģisku dzīvību, kā norāda kompānijas pārstāvis, uzsverot iespēju braukt ar klasiskajiem auto, taču jau pavisam citā dinamikā un enerģijas veidā. Arī paša Ford plānos ir atjaunot leģendāro Bronco modeli, un tā atgriešanās gaidāma jau 2020. gada pavasarī, taču nevarētu teikt, ka tas ir saistīts ar šo elektrisko versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma