Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch pieejama siksniņa, kurā iespējams uzglabāt AirPods austiņas

    Jaunākie raksti

    Finansējuma piesaistīšanas vietnē Kickstarter pieejama speciāla siksniņa Apple Watch viedpulksteņiem, kurā būs iespējams ielikt savas AirPods austiņas.

    Pulksteņa aproci piedāvā uzņēmums AirBand (vismaz nosaukums ir Apple līmenī…), kuras speciālajos papildu caurumos būs iespējams ievietot gan parastās AirPods, gan jaunākās AirPods Pro austiņas. Radītājs Mets Jangblads (Mett Youngblood) norāda uz šādas pulksteņa siksniņas nepieciešamību, jo bieži vien ikdienas situācijas var gadīties, ka nav iespējams bezvadu austiņas ielikt speciālajā lādēšanas kārbiņā un šāds risinājums ir tieši pa rokai. Gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē.

    Reklāma

    Kampaņa joprojām ir aktīva Kickstarter vietnē, un lētākā versija “Early Bird” investoriem pieejama sākot no 20 USD. Dizains ir gandrīz identisks oriģinālajām Apple sintētiskās gumijas aprocēm, pievienojot tikai šo speciālo austiņu turētāju. Jāatzīst, ka Ebay jau ir pilns ar līdzīgiem risinājumiem, no kuriem par ~3 USD iespējams nopirkt speciālu uzliku jau esošai siksniņai, tā kā šis nav nekas unikāls.

    No savas pieredzes varu teikt, ka esmu bijis situācijās, kurās man patiktos austiņas pa tiešām kaur kur uz ātro ielikt, lai neiemestu tās kabatā vai būtu jāpiņķerējas ar likšanu kārbiņā, jo pēc mirkļa tās lietošu. AirBand nepiedāvā arī uzlādi, līdz ar to šim produktam kopumā nav daudz ieguvumu, lai piesaistītu potenciālos klientus.

    Šādi risinājumi man atgādina speciālo kameras vāciņu iPhone X un Xs modeļiem, lai tie no ārpuses izskatītos pēc jaunākajiem 11 Pro modeļiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    25.02.2020 14:37

    “Jauki” – atpakaļ pie ķengursomām!

    Reklāma