Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi 10 Pro pārdošana minūtes laikā ienes $28.5 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Xiaomi Mi 10 Pro nav nekāds lētais viedtālrunis – tā cena sākas no 700 dolāriem, tomēr tas vēl arvien uzskatāms par labu pirkumu. Bet Xiaomi ar Mi 10 Pro pārdošanu izdevies uzstādīt jaunu rekordu – 55 sekunžu laikā Xiaomi Mi 10 Pro pārdošana ienesusi uzņēmumam 28.5 miljonus dolāru.

    Xiaomi Mi 10 Pro tika izziņots kopā ar Xiaomi Mi 10 modeli. Xiaomi Mi 10 un Xiaomi Mi 10 Pro kopīgas ir vairākas uzbūves nianses – abi viedtālruņi tikuši pie 6.67 collu 1080p+ OLED ekrāniem ar 90 Hz attēla atsvaidzi, abiem ir Android 10 ar Xiaomi MIUI saskarnes pielāgojumiem, Snapdragon 865 procesors un līdz pat 12 GB RAM. Xiaomi Mi 10 un Xiaomi Mi 10 Pro vieno arī četru galveno kameru komplekts ar 108 megapikseļu kameru, bet pārējās trīs kameras ir krasi atšķirīgas.

    Reklāma

    Xiaomi Mi 10 Pro atradīsi 12 megapikseļu kameru portretiem, 8 megapikseļu telefoto kameru un 20 megapikseļu ultra-wide kameru, bet Xiaomi Mi 10 ticis pie jūtami vājākām 13 megapikseļu ultra-wide un divām 2 megapikseļu kamerām.

    Xiaomi Mi 10 piedāvā atmiņu līdz 256 GB, bet Xiaomi Mi 10 Pro – līdz 512 GB. Atšķiras arī uzlādes ātrumi – Mi 10 ir 30 W, kamēr Pro modelī jau ir 50 W ātrā uzlāde ar vadu. Xiaomi Mi 10 Pro maksā no aptuveni 715 dolāriem Ķīnā, bet pagaidām nav zināms, kad tieši Xiaomi Mi 10 un Xiaomi Mi 10 Pro nonāks Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    24.02.2020 11:32

    600-700 dolāri ir optimāla cenas latiņa labam tālrunim, ko arī parāda pārdošanas rezultāti.
    Ceru, ka pārdošanas rezultāti nestimulēs Xiaomi iekļaušanu sankciju sarakstā, līdzīgi kā Huawei.

    Skaks
    24.02.2020 12:11

    Atvainojos par off-topic, bet, xiaomi mi Mix 3 5G ir aktuāls šogad, vai nē? Ir doma iegādāt sev tādu brīnumu.

    Oskars
    24.02.2020 13:17
    Reply to  Skaks

    Ja skatam peec izlaishanas datuma, tad jaa varam teikt ka nu jau tehnologiski Mi Mix 3 5G “ir novecojis”. Ja tas nav nozimigi, tad mierigi var njemt un nejutisies piechakarets. Dzelzhi ir labi, bet izshchirtspeja un mono skaljrunis un bonusa kjiinieshu MIUI ar saviem untumiem nee.

    rudzu rikas
    24.02.2020 20:53

    Man ir tā iepaticies mans tagadējais tālrunis (jau 3 gadus izmantoju), ka reāli apsveru domu nopirkt tieši tādu pašu… jā, tāda iespēja vēl ir, bet cena ir tāda pati kādi pirms gadiem, jo tagad tas ir ļoti liels retums tādu jaunu dabūt. Protams, jaunajiem telefoniem teorētiski (arī praktiski?) viss ir krutāk. Izņemot pāris lietas, sākot jau ar baterijas ilgdarbību. Tagad cīnos pats ar sevi. Jaunajiem viennozīmīgi labākas kameras, vairāk apjoms gan ram, gan storage, ir galileo atbalsts, jaunas OS versijas, var piemeklēt arī modeļus ar super ātru baterijas uzlādi. Bet nu skaidrs, ka ļoti pietrūks 3-5 dienu baterijas darbība. Pietrūks iespēja atbildēt uz tel. zvanu pieliekot tel. pie auss (jā, iespējams dažiem jaunajiem tas ir, bet ne visiem). Un pietrūks iespēja ierakstīt zvanus. Vienvārdakot nezinu. Paradokss, ka jauns esošais tel. maksā ~50eur dārgāk nekā, piemēram, Xiaomi Mi 9 Lite (vai Mi 9T). Skaidrs, ka visu ņemot kopā lietderīgāk būt ņemt jaunu modeli nevis tādu pašu esošu kaut vai tāpoēc, ka OS jau sen nav atjaunojumu (ja neizmanto custom ROM) un kādā brīdī aplikācijas var sākt neatbalstīt šo veco android OS (6.x un 7.x). Lūk tāds iekšējais cīniņš. Pieņemu, ka no malas to ir pavsiam grūti saprast :) Sorry par tādu… Read more »

    Rudolfs
    24.02.2020 21:41
    Reply to  rudzu rikas

    Mi9T ir super telefons, bet jāņem vērā, ka tas pirkstu nospiedumu lasītājs reizēm ir reāli kaintinošs. Ja lieto mi band un vari atslēgt bez nospiedumu lasītāja, tad noteikti ir labs. Es gan tomēr ieteiktu mi9t pro, jo cenas starpība minimāla un būs nedaudz ilgtspēlējošāks.

    digitalk
    24.02.2020 22:32
    Reply to  rudzu rikas

    kā cilvēks, kurš savulaik izspēlējies ar dažādām viedlāpstām, varu teikt — ja esi atradis sev ļoti piemērotu aparātu, droši ņem vēl vienu. kad atbalsts pazudīs, tad arī meklēsi nākamo kompromisu.

    life's short
    25.02.2020 09:16
    Reply to  rudzu rikas

    Droši vien ir būtiski, cik sen ražoti šie jaunie vecie telefoni – ja pirms 2-3 gadiem, nevis 2019.g decembrī, tad arī baterijas vairs nav tik atsperīgas, kā būtu jābūt.

    Mana pieredze ir tāda – nav baigās jēgas pieķerties kam vienam, jo viss iet uz priekšu un mainīties līdzi pasaulei ir gan vienkāršāk, gan ilgtermiņā arī izdevīgāk – citādi es šodien brauktu uz smaga Minskā ražota velo un runātu pa Eriksson podziņtelefonu ar NiCd bateriju, kuru oficiāli drīkst izlādēt līdz 0, nekaitējot tai. Nav jau tā, ka viss jaunais ir rūpīgi izplānots uzbrukums patērētāja ieradumiem ar mērķi psiholoģiski to iznīcināt un pakļaut savai gribai, liekot pirkt, pirkt un pirkt.

    Jānis
    25.02.2020 13:08
    Reply to  rudzu rikas

    Būtībā, ja mēs pavisam godīgi runājam, tad ja pašam dažreiz patīk sasmērēt rokas, tad labākie telefoni ir tie, kuriem ir plašs publikas atbalsts un ar to es domāju ka ir salīdzinoši viegli atslēgt bootloader un ir salīdzinoši plaša izvēle starp custom ROM, kas būtiski pagarinās telefona mūžu, kaut vai viņš ir 3 vai 4 gadus vecs. Protams ka tehnoloģijas iet uz priekšu un katru gadu iznāk ntie telefoni, kas būs labāki par iepriekšējiem, bet ja ir kāds telefons, kas tev patīk un viņam ir labs atbalsts, tad droši ņem. Pašam jau 3 gadus ir Nokia 8, būtībā pirmais flagmanis, kopš nokia atgriezās ar Android. Veiktspējas ziņā ir labs vēl joprojām, ja salīdzinu snapdragon 835 ar jebkuru mūsdienīgu vidējās klases telefonu ar vidējās klases SoC, tad veiktspēja joprojām ir labāka. Augstā gala ietvaros protams ka katrs nākamais ir par x % jaudīgāks, bet kamēr nāk oficiāli atjauninājumi telefons ies labi, ja beidzās tie, bet ir brīvprātīgo izstrādātāju atbalsts, tad vēl kādu laiku nejutīsi, ka telefons paliek lēns. Protams manā gadījumā ar Nokia 8 tik ļoti nepaveicās, jo nesen beidzās oficiālais atbalsts un uz šo gadu vēl būs drošības atjauninājumi, pēc kā būs viss, jo šim arī nav brīvprātīgo izstrādātāju. Galvenais jau… Read more »

    crooked pie
    25.02.2020 13:29
    Reply to  Jānis

    Atjauninājumi jau nav tas, kas telefonu padara ātrāku….un arī darboties tas nepārstās, kamēr vajadzīgās appas tiks atbalstītas uz dotās androida versijas. Nav jau tā, ka iznākot andro11, visas trubas ar 9. andri kļūs mellas un izslēgsies. Kad bankas app sāks izmantot OS iespējas, kas nav vecajā OS versijā un paliks tikai jaunā bankas versija, tad varēs teikt ir situsi TĀ stunda.

    Jānis
    25.02.2020 14:41
    Reply to  crooked pie

    Protams, tas nebija tas kā es to vēlējos pasniegt. Bet tas ko minēji, bija tieši tas uz ko gāju.

    Jo nu visas aplikācijas konstanti pielāgojas jaunākajām versijām un pēc laika , kad neatbalsta vecākas versijas, tad ir tas kad sāk just to.

    R000R
    25.02.2020 23:23

    ātra 50w uzlāde izklausās jauki, ka pat uzlādes laikā varēs olas uzcept uz telefona..

    Solvita Lazarēviča
    02.06.2021 22:31

    Kur so brinumu var nopirkt?

    Reklāma